28 / 07 / 2024

fetih 1461 inşaat

fetih 1461 inşaat

Fetih 1461 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Elif Yapı Sistemleri, Enka İnşaat, Hüseyin Park ve Hafız Şirazi ortaklığıyla kuruldu...

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Panorama 1326'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan dünyanın en büyük ikinci tam panoramik müzesi ‘Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nin, kaba inşaatı tamamlandı. Çatı bölümüne yerleştirilen çelik konstrüksiyonlarla birlikte müze tüm ihtişamıyla ortaya çıktı.

Sivas'taki Selçuklu tarzı medrese inşaatı yıkılıyor!

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı adına Kardeşler Mahallesi'nde 9 dönümlük arazi üzerine İsmailağa Cemaati'ne bağlı eğitim kurumu olarak hizmet vermek üzere 1992 yılında yapımına başlanan Selçuklu tarzı medrese inşaatının akıbeti belli oldu.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından projelendirilen ‘Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin çelik konstrüksiyon destekli 40 metre çapındaki kubbe kısmının da inşaatına geçildi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nin inşaatında son durum!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, temeli geçtiğimiz Eylül ayında atılan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nin inşaatını gezip inceleyen, projenin geldiği nokta hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Fetih Nakliyat İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetih Nakliyat İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fetih Gül tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Rumeli Hisarı'ndaki mescidin inşaatı sona erdi!

Rumeli Hisarı'nda sadece minaresi kalan Boğazkesen Fetih Mescidi'nin inşaatı tamamlandı. Mescidin ağustos ayı içinde ibadete açılması bekleniyor.

Destur 1461 İnşaat Turizm Yatcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destur 1461 İnşaat Turizm Yatcılık Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyran Filiz Paşaoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu

Fetih 1461 İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Fetih 1461 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Elif Yapı Sistemleri, Enka İnşaat, Hüseyin Park ve Hafız Şirazi ortaklığıyla kuruldu...

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

fetih 1461 inşaat Haberi

fetih 1461 inşaat

500 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt dekorasyon ve tadilat işleri başta olmak üzere bina konut prefabrik eş işyeri fabrika sınai ve turistik tesisler gibi çeşitli işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Küçükçekmece Gültepe Mahallesi Hacıoğlu Caddesi NO:81 adresinde faaliyete geçirildi. 11 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Elif Yapı Sistemleri ve İnşaat, Enka İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm, Hüseyin Park ve Hafız Şirazi ortaklığıyla...