28 / 04 / 2024

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı adına Kardeşler Mahallesi'nde 9 dönümlük arazi üzerine İsmailağa Cemaati'ne bağlı eğitim kurumu olarak hizmet vermek üzere 1992 yılında yapımına başlanan Selçuklu tarzı medrese inşaatının akıbeti belli oldu.

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Panorama 1326 Fetih Müzesi görenleri büyülüyor!

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezen Uluslararası Panorama Konseyi Başkanı Seth Thompson ve konsey üyeleri müzenin dünyada en üst seviyedeki panoramik müze olduğunu belirtti.

Murat Kurum'dan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ne övgü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.

Panorama 1326 Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin Bursa’nın yüz akı bir proje olduğunu belirterek, “Bursa, çok güzel ve çok etkileyici muhteşem bir eser kazandı” dedi.

Fetih Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetih Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Öztürk tarafından kuruldu.

Sivas'taki Selçuklu tarzı medrese inşaatı yıkılıyor!

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı adına Kardeşler Mahallesi'nde 9 dönümlük arazi üzerine İsmailağa Cemaati'ne bağlı eğitim kurumu olarak hizmet vermek üzere 1992 yılında yapımına başlanan Selçuklu tarzı medrese inşaatının akıbeti belli oldu.

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi 2017'de açılacak!

Kente değer katacak en önemli projelerimizden biri olan ‘Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, müzenin sanatsal bölümünü oluşturan panoramik resim ve 3 boyutlu platform çalışmalarında da sona gelindi.

Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, "Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi, aynı zamanda uluslararası bir Kur'an kursumuz olacak." dedi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı Haberi

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı adına Kardeşler Mahallesi'nde 9 dönümlük arazi üzerine İsmailağa Cemaati'ne bağlı eğitim kurumu olarak hizmet vermek üzere 1992 yılında yapımına başlanan Selçuklu tarzı medrese inşaatının akıbeti belli oldu. Medrese olarak faaliyet göstermek için yapılan inşaat, 28 Şubat’a takılınca tinerci mekânı oldu şimdide yıkımına başlandı.


Sivas'ta İsmailağa Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen vakıf tarafından 1992 yılında yapımına başlanan Selçuklu tarzı medrese inşaatı, 28 Şubat sürecine takılınca yarıda kalmıştı.


Yıllardır kaba inşaat halinde duran ve uçucu madde bağımlılarının mekânı haline dönüşen bina sonunda yıkılıyor.


Sivas'ta iş adamları Celal ve Zeki Cemal Özen tarafından satın alınan arsa üzerine Fetih İlim ve Araştırma Vakfı adına Kardeşler Mahallesi'nde 9 dönümlük arazi üzerine İsmailağa Cemaati'ne bağlı eğitim kurumu olarak hizmet vermek üzere, içerisinde medrese, cami ve...