28 / 04 / 2024

fetih koleji istanbul büyükşehir belediye meclisi kararı

fetih koleji istanbul büyükşehir belediye meclisi kararı

Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia projesine komşu alanda yapımı süren Fetih Koleji'nin 6 bin 931 metrekare büyüklüğündeki arsası, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararıyla yeşil alan ilan edildi. İnşaat son katında mühürlendi... İşte detaylar...

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Tema İstanbul'un TED Koleji 2015-2016 ders zilini çalacak!

Avrupa yakasına Tema İSTANBUL çatısı altında ilk adımını atan TED ATAKENT Koleji, 2015- 2016 eğitim döneminde ders zilini çalacak.

Bahçeşehir Koleji İstanbul ve İzmir'de ikişer okul açacak!

Türkiye'de 60 kampüs ve 110 okulu bulunan Bahçeşehir Koleji yeni yatırımlarla atağa kalkarak büyüyecek. Bu yıl İstanbul ve İzmir’de ikişer kampüs okul olmak üzere Anadolu’nun birçok ilinde yeni yatırımlar yapılacak.

TED Koleji Avrupa yakasındaki ilk şubesini Tema İstanbul'da açacak!

Türkiye'nin köklü ve güzide kurumu TED Koleji geleneksel eğitim kalitesini, sembol proje Tema İstanbul çatısı altında ilk kez Avrupa'ya da taşıdı...

TED Atakent Koleji, Tema İstanbul'da yükseliyor!

TED Koleji geleneksel eğitim kalitesini, Tema İSTANBUL çatısı altında ilk kez Avrupa’ya da taşıdı. TED’in İstanbul’daki üçüncü, Avrupa Yakası’ndaki ilk koleji olan TED ATAKENT Koleji, gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL’da yükseliyor.

Tema İstanbul TED Koleji'nde çalışmalara başlandı!

Artaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur tarafından Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul'un yanında yükselecek olan TED Koleji'nde çalışmalar başladı. 176 öğrenci kapasiteli olması planlanan TED Koleji kapsamında 80 derslik bulunacak.

Tema İstanbul TED Koleji'nde çalışmalar başladı!

Tema İstanbul'un yanında yapılan düzleştirme çalışmaları TED Koleji'ne ait. 1.176 öğrenci kapasiteli olması planlanan TED Koleji'nde çalışmalar başladı. Kolej; 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılacak.

İBB, Fetih Koleji arsasını yeşil alan ilan etti!

Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia projesine komşu alanda yapımı süren Fetih Koleji'nin 6 bin 931 metrekare büyüklüğündeki arsası, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararıyla yeşil alan ilan edildi. İnşaat son katında mühürlendi... İşte detaylar...

TED'in yeni koleji Tema İstanbul'da!

Tema İSTANBUL, yine Türkiye’nin en köklü ve en iddialı eğitim kurumu Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile anlaştı. TED’in yeni koleji, Tema İSTANBUL projesinin içinde kurulacak. TED Koleji, 2015–2016 öğretim yılında Tema İstanbul’da ders başı yapacak...

TED’in yeni koleji, Tema İstanbul projesinin içinde kurulacak!

Tema İSTANBUL, yine Türkiye’nin en köklü ve en iddialı eğitim kurumu Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile anlaştı. TED’in yeni koleji, Tema İSTANBUL projesinin içinde kurulacak. TED Koleji, 2015–2016 öğretim yılında Tema İSTANBUL’da ders başı yapacak...

Tema İstanbul'a 1.176 öğrenci kapasiteli TED Koleji geliyor!

Tema İstanbul'da yapılacak okul belli oldu. Tema İstanbul içinde yapılacak TED Koleji kapsamında 1.176 öğrenci eğitim görebilecek. 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılacak koleje, dışarıdan da kayıt yapılabilinecek.

İstanbul'da kentsel dönüşümün sosyal boyutu ele alındı!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi.

Halkapınar’daki eski un fabrikası Kent Koleji’ne dönüşecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, eski Un Fabrikası’na yeniden hayat veriyor. Tarihi yapı, Kent Koleji’ne dönüştürülerek İzmir’deki kalifiye insan kaynağının artırılması çalışmalarına evsahipliği yapacak. Projeye İZKA da destek veriyor.

fetih koleji istanbul büyükşehir belediye meclisi kararı Haberi

fetih koleji istanbul büyükşehir belediye meclisi kararı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Gaziosmanpaşa’da  kaba inşaatı bitmek üzere olan Fetih Öğretim İşletmeleri’ne ait Fatih Koleji’nin arsasına el koyup yeşil alana çevirdi. Okul arazisinin yanı başında ise 30 katlı 5 gökdelenin de bulunduğu 2.500 konutluk Venezia projesi inşa ediliyor. İstanbul Şehir Plancıları Odası Başkanı Tayfun Kahraman, “Karar iyi niyetli değil. Eğer donatı eksikliği ortaya çıkıyorsa önce yüksek yoğunluklu konutlara  izin verilmemesi gerekirdi.” dedi.


Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde inşaatı süren Fetih Öğretim İşletmeleri’ne ait Fatih Koleji arsasının yeşil alan ilan edilmesine ilişkin süreç şöyle gelişti: 2004 yılında hazırlanan Gaziosmanpaşa TEM Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı’nda söz konusu parsel, eğitim (ilköğretim) alanı olarak belirlenmişti. 6 bin 931 metrekarelik arsa Fetih Öğretim İşletmeleri tarafından 7 Temmuz 2009’da yapılan ihalede 5 milyon 242 bin liraya...