02 / 05 / 2024

fetö arsa vurgunu

fetö arsa vurgunu

Gediz Üniversitesi'ne hastane yapılması şartıyla 80 milyon lira değerindeki arsasını bağışlayan Hatice Bahriye Yağcı, üniversitenin FETÖ’nün kontrolünde olduğunu öğrenince hukuka başvurdu. FETÖ, arsaya hastane değil ama lunapark yapmış.

Bursa'da 50 milyonluk arsa vurgunu!

Bursa'da dolandırıcılar, kimliğini ele geçirdikleri Mehmet Ali Cengiz'den (75) 50 milyon lira değerine sahip 4 ayrı arazi dolandırarak aldılar.

10 milyon TL'lik arsa vurgunu tapuya takıldı!

Adana Yüreğir'de yer alan 10 milyon TL değerindeki 180 dönümlük arsayı sahte vekaletname kullanarak satmaya çalışan 2 kişi, suçüstü yakalandı...

Adana Yüreğir'de 10 milyon liralık arsa vurgunu!

Adana Yüreğir'de 10 milyon lira değerine sahip 180 dönümlük arsayı sahte vekaletname kullanıp satan 2 kişi, Tarsus Tapu Müdürlüğü yetkilileri tarafından yakalandı.

Datça'da 2,5 milyon TL'lik arsa vurgunu! 5 kişi tutuklandı!

Muğla'nın Datça ilçesinde, 5 parsel arsayı sahte belgelerle 5 kişiye 2,5 milyon liraya sattıkları iddia edilerek adliyeye sevk edilen 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor!

FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor.

Gürsel Tekin'den, FETÖ'ye arsa tahsis edildi iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, gerçekleştirdiği basın toplantısında devlete ait birçok arsanın FETÖ'ye tahsis edildiğini iddia etti.

Gürsel Tekin'den FETÖ arsalarına dair açıklama!

Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hangi illerde arsa aldığına dair açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Belediye başkanlarından sonra sıra bakanlara gelecek” diye açıklamada bulundu.

FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış!

Kimse Yok Mu Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı olan bir şüpheli, FETÖ'nün Van'daki depremzedeler için gelen yardım parasıyla arsa alıp bina yaptığını, bu binanın da öğrencilerle örgütsel toplantılar yapmak amacıyla kullanıldığını anlattı.

Fatma Şahin'den FETÖ'nün arsa bağışı iddiasına açıklama!

Kayyuma devredilen Naksan Holding'in sahiplerinin 50 milyon TL'lik arazi bağışladı iddiasına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den açıklama geldi. Şahin, arsa hakkında ''Yapılanlar bağış değil, kentsel dönüşüm kararma istinaden yapılmış bir iş" diye konuştu.

FETÖ'den İzmir'de 80 milyonluk arsa vurgunu!

Gediz Üniversitesi'ne hastane yapılması şartıyla 80 milyon lira değerindeki arsasını bağışlayan Hatice Bahriye Yağcı, üniversitenin FETÖ’nün kontrolünde olduğunu öğrenince hukuka başvurdu. FETÖ, arsaya hastane değil ama lunapark yapmış.

FETÖ’cüler, Kanal İstanbul’un çevresindeki arsaları mı topladı?

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, FETÖ’cü kişilerin projeye yönelik bilgilere önceden ulaşıp arsa topladıklarını öne sürdü

Ankara Altındağ’da FETÖ'ye arsa verilmedi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca, FETÖ’ye Altındağ’dan bir karış toprak, Altındağ Belediyesi’nden bir kör kuruş para verilmediğini söyledi.

Erzurum'daki FETÖ bağlantılı usulsüz arsa satımı davasında son durum!

Aziziye'de bir arsanın "belediye başkanlığınca sahte belge düzenlenerek FETÖ/PDY'ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı" iddiasına ilişkin eski Belediye Başkanı Cengiz'in de aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 36 sanığın yargılanmasına devam edildi

fetö arsa vurgunu Haberi

fetö arsa vurgunu

Kapatılan Gediz Üniversitesi'ndeki FETÖ yapılanması ile ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu savcılarından Ayhan Yılmaz tarafından hazırlanan iddianame 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.


İddianamede Çiğli'deki 44 dönümlük ve 80 milyon lira değerindeki arsasını hastane yapılması için Gediz Üniversitesi'ne bağışlayan Hatice Bahriye Yağcı'nın iyi niyetinin örgüt mensuplarınca nasıl istismar edildiği tüm detaylarıyla anlatıldı.


Rektör ve Kavuk'a inandım

Hayırsever Yağcı,1971'de babasının ve erkek kardeşinin, 2009'da ise kız kardeşinin hayatını kaybetmesiyle arsanın kendisine miras kaldığını belirterek, yalnız kaldığından boşluğa düştüğünü ve hastane yapılması kaydıyla bağışlama kararı aldığını ifade etti. Arsayı, başka bir FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan işadamı ve Gediz Üniversitesinin kurucu üyelerinden Abdullah Kavuk ve eski rektör S.Ç ile yaptıkları görüşmeler sonrası Gediz Üniversitesi'ne devretmeye ikna...