04 / 05 / 2024

fetö Ediz Karagülle

fetö Ediz Karagülle

Gaziantep'in ünlü inşaat firmalarından olan Ediz İnşaat'ın sahibi Ediz Karagülle mahkeme tarafından tutuklandı.

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Koçyiğit ve Furkan Karagülle ortaklığında kuruldu.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Karagülle ve Reza Saraei ortaklığında kuruldu.

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Erhan Karagülle tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ediz Karagülle FETÖ'den tutuklandı!

Gaziantep'in ünlü inşaat firmalarından olan Ediz İnşaat'ın sahibi Ediz Karagülle mahkeme tarafından tutuklandı.

FETÖ ile irtibatlı 123 vakıf kapatıldı!

Başbakan Yardımcısı Kaynak: "FETÖ ile irtibatlı 123 vakıf kapatıldı, bunlara ait 2 bin 110 parsel taşınmaz Vakıflar Genel Müdürlüğüne intikal etti." dedi.

FETÖ'nün New York'taki okul binası satışa çıkarıldı!

ABD'de devlete ait çok sayıda sözleşmeli okulu (charter) yöneten FETÖ, kendine ait özel okullardan birisi olan Amity School'un binasını satacak.

TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısı 691!

TMSF bünyesindeki şirketlerle ilgili bir liste yayınladı, listede Boydak, Koza ve Kaynak Holding dahil 691 şirket bulunuyorKaynak: TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısını açıkladı.

ECE Türkiye'den FETÖ açıklaması!

Ece Türkiye, "'ECE Türkiye' şirketinin sahiplerinin FETÖ ile ilişkili oldukları şüphesiyle şirkete bir süre önce kayyum atandığı" haberlerine açıklama yaptı.

TMSF'den FETÖ şirketlerinin gayrimenkulleri için uyarı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kuruma devredilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şirketlerinin gayrimenkullerinin ucuz fiyata satışını ayarlayabileceğini vaat eden komisyonculara karşı vatandaşları uyardı.

fetö Ediz Karagülle Haberi

fetö Ediz Karagülle

Gazitantepli inşaat firması Ediz İnşaat'ın sahibi Ediz Karagülle tutuklandı. 


Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:


"15 Temmuz 2016 tarihinde Devletimizin ve Milletimizin varlığını, birliğini, halkımızın can ve mal güvenliğini, demokrasiyi hedef alan FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak İlimizde yapılan mücadeleler kapsamında;


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından İlimizde bulunan 3 şirkete ve şirket yetkililerinin adreslerine düzenlenen operasyonda, şirket yetkilisi olduğu belirlenen E.K isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.


Gözaltına alınan E.K isimli şüpheli şahıs, hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte 09.06.2017 günü sevk edildiği Adli Makamlar tarafından tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Gaziantep...