06 / 05 / 2024

fetö el koyulan arsalar

fetö el koyulan arsalar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fetullahçı Terör Örgütü'ne destek verenlerin mal varlıklarına el konulmasına ilişkin, "Bin 142 parsel kurtardık. Daha o yayınlanan ve bilinenlerin dışında. Bir tane arsa 200 milyon dolar'' dedi.

1960 darbesinde el koyulan mülkler iade edilecek!

Yassıada yargılamasının yasal dayanağını yürürlükten kaldıran yasa teklifi Meclis Anayasa Komisyonu’ndan oy birliğiyle geçti. 27 Mayıs 1960 darbesinden sonra el konulan ve çoğunluğu Demokrat Partili (DP) ailelere ait olan mülkler eski sahiplerine iade edilecek.

FETÖ’den el konulan binalar kamu hizmetinde kullanılacak! 

FETÖ'ye ait olduğu ortaya çıkan, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Kubbeli Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın kamu hizmetinde kullanılmasına karar verildi...

Diyarbakır Irmak Sitesi'nde tapu tepkisi!

Diyarbakır’da yıllardır oturdukları Irmak Sitesi’ndeki tapulu arsaları olduğu iddiasıyla bazı şahıslar tarafından el koyulan site sakinleri, belediye yetkililerine tepki gösterip sorunun çözülmesini talep etti.

Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetler giderilmek üzere!

8 bin 146 kişi mağdur var! FETÖ olayları nedeniyle el koyulan inşaat şirketlerinden konut alan 8 bin 146 kişinin mağdur olduğunu söyleyen TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetlerin giderilmek üzere olduğunu ifade etti.

Kırmızıtaş Holding'e FETÖ'den el konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kırmızıtaş Holding'e el konulduğu belirtildi.

FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi'ne el konuldu!

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında, FETÖ elebaşı için yaptırıldığı öne sürülen malikaneye el koyma tedbiri uygulandı.

Bahçeşehir Gölet'ten FETÖ çıktı!

FETÖ'nün girmediği, sızmadığı yer kalmamış. FETÖ’den mal varlığına el konulan avukat İrfan Öge'nin, Gölet bölgesini betonla katleden şirketin avukatı olduğu ortaya çıktı. 

FETÖ'ye ait 734 markaya TMSF el koydu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Türk Patent ve Marka Kurumumuz, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devrini gerçekleştirmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu!

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu.

FETÖ'nün 7 oteline el konuldu!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Antalya’da 7 otele el konuldu.

FETÖ'nün Sakarya'daki 2 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu!

Sakarya`da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında 70 kurum ve kuruluşu kapatılırken kayyum atanan 25 şirketin 2 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu.

FETÖ bağlantılı şirketlerinin satış bedeli Hazine'ye aktarılacak!

OHAL kapsamında yayınlanan 687 sayılı KHK ile FETÖ ile bağlantısı tespit edilen şirketler hakkında düzenleme yapıldı. El konulan şirketlerin satışıyla elde edilecek gelir, Hazine’ye devredilecek.

İzmir Torbalı'daki FETÖ binaları taşınıyor!

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında İzmir Torbalı'da el konan binalar, eğitim kurumlarına tahsis ediliyor. 3 kurumun taşınmasına onay verildiği belirtildi.

fetö el koyulan arsalar Haberi

fetö el koyulan arsalar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) destek verenlerin mal varlıklarına el konulmasına ilişkin, "Bin 142 parsel kurtardık. Daha o yayınlanan ve bilinenlerin dışında. Bir tane arsa 200 milyon dolar." ifadelerini kullandı.


AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Özhaseki dün Kayseri'nin Develi ilçesindeki Elbiz Parkı'nda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle basına kapalı görüşme yaptı.


Özhaseki, buradaki konuşmasında, teröre destek verenlerin Doğu ve Güneydoğu'da sokaklarda gezemediklerini belirterek, şunları kaydetti: 


"Allah'a hamdolsun ki bizler rahat rahat geziyor, oturuyor ve insanlara yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Sokaklarda oturuyoruz, insanlara yapacaklarımızı söylüyoruz. Onlar da bize dönüp diyorlar ki, 'Allah rızası için bir daha buradan gitmeyin. Şu güvenliği devam ettirin ama yaralarımız var lütfen bunları da sarın.' Doğru, çatışmalar yaşanmış, evleri yıkılmış, perişan...