30 / 04 / 2024

TMSF 11 firmaya daha el koydu!

TMSF 11 firmaya daha el koydu!

TMSF FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Gaziantep'e bağlantılı Ankara ve İstanbul'daki 56 şirkete TMSF el koymuştu. Son açıklanan listeyle bu şirketlere 11 tane eklendi ve sayı 67'ye çıktı.



Ağustos ayında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, terör örgütü ile bağlantılı olduğu ve finans desteği sağladığı öne sürülen Gaziantep'e bağlantılı  Ankara  ve İstanbul'daki 56 şirkete TMSF el koymuştu. Son açıklanan listeyle bu şirketlere 11 tane eklendi ve sayı 67'ye çıktı. 


Daha önce Mahkeme kararıyla kayyum atanan şirketlerinden 5'i Ankara, 22'si İstanbul ve 29'ü ise Gaziantep'te bulunuyordu.




1'DEN DEVAM TMSY'NİN EL KOYDUĞU SON ŞİRKETLER

Bakım Elektrik Plastik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Akkoza Mensucat Sanayi ve Tic. Anonim Şirketi Işık Ahşap Profil Lojistik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yaşar Ağaç Ürünleri İç ve Dış Yaren Halı Tekstil Yarenler Dış Ticaret Hasırcı Holding Anonim Şirketi Hasırcı Eneri Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasırcı Tekstil Sanayi ve Ticaret anonim Şirketi Hasırcı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasırcı Dış Ticaret Anonim Şirketi 


AĞUSTOS AYINDA EL KONULAR ŞİRKETLER 

Antepia Hizmet İşleri İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Arasa Pazarlama Ltd. Şti Buca İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Elit Baskılı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Elma Sepeti Bilgisayar Yazılım İthalat İhracat Eğitim Servis ve Reklamcılık A.Ş Elmacı Pazarı Bilgisayar Yazılım ve İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş Gaziantep Baskelbol ve Spor Anonim Şirketi Menhel Tarım Hayvancılık ve Gıda sanayi ve ticaret anonim şirketi Nakpilsa Dokuma Sanayi Tic A.Ş (8440 Naksan Plastik Anonim Şirketi ile birleşmiştir) Naksan Dış Ticaret Anonim Şirketi Naksan Elektrik Enerjisi Toptan Satış Anonim Şirketi Naksan Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi) Naksan Gıda ve Tarımsal İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Naksan Holding Anonim Şirketi Naksan Kollektif Şirketi (Cahit Nakıboğlu ve Ortakları) Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Naksan Teknoloiji Pazarlama Satış dağıtım san. ve tic anonim şirketi Nett yatırım ve gayrimenkul işletmeciliği inşaat taahhüt sanayi ve tic. anonim şirketi P-Konsept dekorasyon inşaat san. ve tic. 

anonim şirketi Rinak Lojistik Gümrük Hizmetleri İnşaat Taahhüt San ve Tic. Anonim Şirketi Rinotrans Liman Hizmetleri Gümrükleme İnşaat Petrol Doğalgaz San. ve Tic. A.S Riva ENERJİ Riva ENERJİ üretim petrol madencilik inşaat liman işletmeciliği Tic. A.ş Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Tic. 

Anonim Şirketi Royal İnternational Dış Ticaret Anonim Şirketi Tezcan Proje İnşaat Taahhüt San. ve Tic. Anonim Şirketi Tezcan Yatırım Yapı İnşaat Taahhüt San. ve Tic. Anonim Şirketi Züsim Makina ve Gıda Sanayi Zirve Mısır Ürünleri Gıda ye Sanayi Akmis Tarım Hayvancılık İnşaat Gıda Hoziron Tarım Ürünleri Astoria İc ve Dış ticaret İpek Pazarlama" İç ve Dış Ticaret TCV Gıda San. ve Ticaret" Kubba Restaurant Turizm Gıda İnşaat Kale Teknik Yapı İnşaat 


GAZİANTEP BAĞLANTISI DİĞER İLLERDEKİ FİRMALAR İSE ŞUNLAR 

2T Enerji Üretim Madencilik (Ankara) A-0 Enerji Elektrik Üretimi (Ankara) Adularya Doğalgaz İthalat (Ankara) Adularya Elektrik Enerjisi (Ankara) Adularya Enerji Elektrik Üretimi (Ankara) Adularya Tarım Bescilik Hayvancılık (Ankara) Atlas Halı Aksesuar ve Mobilya (İstanbul) Baltacı İç ve Dış Nakliyat (Ankara) Bilim Plastik Kimya Nakliyat (Aliağa) Gediz Elektrik Enerji (Anraka) Horizon Liman İşletmeleri (Ankara) Malkara Kömür İşletmeleri (Ankara) Naksan Holding Anonim Şirketi (İstanbul) Riva Enerji (Ankara) Riva Enerji Üretim Petrol (Ankara) Sanal Kokpit Simülatör Üretim San. ve Tic (İstanbul) Sarıyar Akaryakıt (Ankara) Tuna Denizcilik (İstanbul) Tümsan İnşaat Madencilik (Ankara) Vera Denizcilik Anonim Şirketi (İstanbul) Verimli Plastik ve Film (İstanbul) RTM Grup Demiryol Makineleri (Ankara) 






Gaziantep 27


Geri Dön