21 / 05 / 2024

TMSF kaç şirkete el koydu

TMSF kaç şirkete el koydu

TMSF FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Gaziantep'e bağlantılı Ankara ve İstanbul'daki 56 şirkete TMSF el koymuştu. Son açıklanan listeyle bu şirketlere 11 tane eklendi ve sayı 67'ye çıktı.

TMSF Hedefevim'e ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkıyor! Aralarında Porsche ve Bentley de var!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. Şirkete ait dokuz otomobilin arasında Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, BMW ve Audi marka araçlar bulunuyor...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için yıkım kararı bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeninin, Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için aldığı yıkım kararının uygulanması için mülklerin devredildiği TMSF'ye yazı yazılması üzerine devreye savcılık girdi.

TMSF 11 firmaya daha el koydu!

TMSF FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Gaziantep'e bağlantılı Ankara ve İstanbul'daki 56 şirkete TMSF el koymuştu. Son açıklanan listeyle bu şirketlere 11 tane eklendi ve sayı 67'ye çıktı.

Kaynak Holding'de yetkiler TMSF'ye devredildi!

Kaynak Holding'e yönelik soruşturma kapsamında, 31 şirkete atanan kayyumların da yetkilerinin TMSF'ye devredilmesine karar verildi.

Birim Gayrimenkul İnşaat, TMSF'ye devredildi!

FETÖ/PDY'ye finansman sağladıkları iddiasıyla aralarında şirket ve dernek yöneticilerinin de olduğu şüphelilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 şirkete atanan kayyumların yetkilerinin TMSF'ye devredilmesine karar verildi.

TMSF'ye devredilen şirketlerden alacağı olan mahkemeye koştu!

TMSF'ye devredilen şirketlerden hem alacağı hem de borcu olan soluğu mahkemede aldı. Borçlu ve alacaklılar TMSF’ye dava açıp mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. TMSF ise kendine değil şirkete açmaları gerektiğini belirtiyor.

Kaynak Holding'e bağlı 43 şirket TMSF'ye devredildi

FETÖ/PDY bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 43 şirkete atanan kayyumların yetkilerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilmesine karar verildi.

Kayyum atanan şirketlerin malları TMSF'ye!

FETÖ operasyonları kapsamında Kaynak Holding, Koza Grubu ve Boydak Holding gibi onlarca şirkete bundan sonraki süreçte kayyum atanmayacak. OHAL süresince kayyumların yetkileri mahkeme veya hâkim kararıyla TMSF’ye devredilecek.

Niğde’ye 5 yıldızlı termal otel projesi!

Niğde Çiftehan Köyü’ne yeni 5 yıldızlı otel yapılacak. Niğde İl Genel Meclisi Çiftehan Kaplıca sahasına 5 yıldızlı otel yapılmak şartıyla satışını yaptığı şirketin, bir başka şirkete otel yapımını devretmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Gayrimenkulun şirkete sermaye olarak konulmasında vergileme nasıldır?

Dünya Gazetesi'nin köşe yazarlarından Hakan Şirin bugünkü yazısında gayrimenkulun başka şirkete sermaye olarak konulmasında vergilemenin nasıl olacağından bahsetti. İşte Şirin'in o yazısı...

Turizm sektörü yönetici transferlerine başladı!

Turizm sezonu bu yıl da transferlerle açıldı. Son altı ayda 35 üst düzey yönetici başka şirkete geçti. Sektördeki kalifiye elemân sıkıntısı yüzünden, başarılı işlere imza atmak isteyen tesisler üst düzey yönetici transfer etme yolunu seçiyor.

TMSF kaç şirkete el koydu Haberi

TMSF kaç şirkete el koydu

Ağustos ayında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, terör örgütü ile bağlantılı olduğu ve finans desteği sağladığı öne sürülen Gaziantep'e bağlantılı Ankara ve İstanbul'daki 56 şirkete TMSF el koymuştu. Son açıklanan listeyle bu şirketlere 11 tane eklendi ve sayı 67'ye çıktı. 


Daha önce Mahkeme kararıyla kayyum atanan şirketlerinden 5'i Ankara, 22'si İstanbul ve 29'ü ise Gaziantep'te bulunuyordu.




1'DEN DEVAM TMSY'NİN EL KOYDUĞU SON ŞİRKETLER

Bakım Elektrik Plastik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Akkoza Mensucat Sanayi ve Tic. Anonim Şirketi Işık Ahşap Profil Lojistik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yaşar Ağaç Ürünleri İç ve Dış Yaren Halı Tekstil Yarenler Dış Ticaret Hasırcı Holding Anonim Şirketi Hasırcı Eneri Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasırcı Tekstil Sanayi ve Ticaret anonim Şirketi Hasırcı Yapı Sanayi ve Ticaret...