28 / 04 / 2024

TMSF Hedefevim'e ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkıyor! Aralarında Porsche ve Bentley de var!

TMSF Hedefevim'e ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkıyor! Aralarında Porsche ve Bentley de var!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. Şirkete ait dokuz otomobilin arasında Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, BMW ve Audi marka araçlar bulunuyor...



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için gerçekleştirilen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen ihalede gelen teklifleri kabul etmeyerek yeniden ihaleye çıkacağını duyurdu.

Hedefevim'e ait toplamda 9 adet otomobil için 2022'de ihale yapılmıştı. Satışa çıkarılan otomobillerin arasında Mercedes-Benz, Porsche, Bentley, BMW ve Audi marka lüks otomobiller bulunuyordu.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için gerçekleştirdiği ihalede gelen teklifleri kabul etmeyerek yeniden ihaleye çıkmaya karar verdi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, satış komisyonunun, aralarında lüks araçların da yer aldığı otomobillerin satışları için için yapılan ihalede muhammen bedelin altındaki teklifleri uygun bulmadığı kaydedildi.

TMSF Hedefevim e ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkıyor! Aralarında Porsche ve Bentley de var!

Ayrıca yapılan açıklamada, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun, kayyım olarak görevli bulunduğu tasfiye halinde olan Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için 2. defa ihaleye çıkacağı bildirildi.


SATIŞA ÇIKARILAN DOKUZ LÜKS OTOMOBİL DİKKAT ÇEKTİ

Hedefevim’e ait olan toplamda 9 otomobil için 2022 yılında ihale düzenlenmişti. Söz konusu listede, Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Bentley ve Audi marka lüks otomobiller bulunuyordu.

AYNES GIDA'NIN DA GAYRİMENKULLERİ SATIŞA ÇIKMIŞTI

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü de  geçtiğimiz Ocak ayında 5 milyon 75 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkarmıştı. 32441 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış olan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ilanına göre, Aynes Gıda ve Ticaret AŞ'ye ait 3 taşınmaz bir araya getirilip Fon Kurulu Kararı ile oluşturulan ve satışı için karar verilmiş olan "Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" nün ihale edileceği belirtilmişti.

 

SGK uzmanından emekli maaşları ve bayram ikramiyesine zam müjdesi! Maaşlar ve ikramiyeler tam bu kadar olacak!

Profesörden dolar yorumu: Dolar 40 TL'ye yükselecek!

16 banka peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi şaşırttı! 

 


Geri Dön