17 / 05 / 2024

TMSF FETÖ PDY soruşturması

TMSF FETÖ PDY soruşturması

TMSF FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Gaziantep'e bağlantılı Ankara ve İstanbul'daki 56 şirkete TMSF el koymuştu. Son açıklanan listeyle bu şirketlere 11 tane eklendi ve sayı 67'ye çıktı.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

FETÖ ile korkuttukları kadına 5 milyon liralık villasını sattırdılar!

Dolandırıcılar, Özel Dikici’nin, önce evinde bulunduğunu öğrendikleri 40 bin lira, 1800 dolar ve 20 gram altınını, üzerinde FETÖ/PDY üyelerinin parmak izlerini araştıracakları yalanıyla kandırıp, elinden aldı.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Akfa Holding'in FETÖ davasında kaçak inşaat savunması!

Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik FETÖ/PDY soruşturması sonunda haklarında dava açılan 6'sı tutuklu, 6'sı firari 84 sanığın yargılandığı davada, sanık savunmaları alındı

Kayseri'de tapu isyanı!

Kayseri'de 4 yıl önce arsalarını daire karşılığında üniversite yapılması için Burç Eğitim Vakfı'na veren 46 aileden 6'sı, vakfın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılması nedeniyle hala tapularını alamadıklarını söyleyere, duruma tepki gösterdi.

Akfa Holding ve Fi Yapı soruşturmasında 84 kişiye dava!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve Fi Yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 84 kişiye dava açıldı.

Yunus Emre Termik Santrali 1.4 milyar TL'ye icradan satılıyor!

Eskişehir`in Mihalıççık ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında yönetimi TMSF'ye devredilen Yunus Emre Termik Santrali 1 milyar 400 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı. İhale, 30 Ocak günü gerçekleşecek.

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Kayseri'de inşaat firması sahibine FETÖ'den tutuklama!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir inşaat firması sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.T. mahkemece tutuklandı.

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

TMSF, Dumankaya'nın Gebze'deki plazasını 18.5 milyon TL'ye satıyor!

FETÖ'ye mali destek sağladığı gerekçesiyle TMSF''ye devredilen Dumankaya Şirketler Topluluğu'nun Gebze'de bulunan plazası satışa çıkarıldı. 6 katlı plaza 18 milyon 500 bin TL'ye satılacak.

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Kırmızıtaş Holding'in sahiplerinden 2'si tutuklandı!

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Kırmızıtaş Holding'in sahibi 3 zanlıdan 2'si için tutuklanma kararı çıkarıldı. 

TMSF FETÖ PDY soruşturması Haberi

TMSF FETÖ PDY soruşturması

Ağustos ayında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, terör örgütü ile bağlantılı olduğu ve finans desteği sağladığı öne sürülen Gaziantep'e bağlantılı Ankara ve İstanbul'daki 56 şirkete TMSF el koymuştu. Son açıklanan listeyle bu şirketlere 11 tane eklendi ve sayı 67'ye çıktı. 


Daha önce Mahkeme kararıyla kayyum atanan şirketlerinden 5'i Ankara, 22'si İstanbul ve 29'ü ise Gaziantep'te bulunuyordu.




1'DEN DEVAM TMSY'NİN EL KOYDUĞU SON ŞİRKETLER

Bakım Elektrik Plastik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Akkoza Mensucat Sanayi ve Tic. Anonim Şirketi Işık Ahşap Profil Lojistik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yaşar Ağaç Ürünleri İç ve Dış Yaren Halı Tekstil Yarenler Dış Ticaret Hasırcı Holding Anonim Şirketi Hasırcı Eneri Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasırcı Tekstil Sanayi ve Ticaret anonim Şirketi Hasırcı Yapı Sanayi ve Ticaret...