28 / 04 / 2024

fetö fabrika el konulması

fetö fabrika el konulması

FETÖ'nün kirli kumpaslarla mağdur ettiği isimler arasına Konya'nın tanınmış iş adamları Mustafa ve Osman Nuri Erginer kardeşler de girdi. İş adamı Mehmet Katırcı ve oğlu Hakan Katırcı, FETÖ kumpasıyla kardeşlerin fabrikasına el koydu.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

BMW Türklerle el ele veriyor! Otomobil devinin Macaristan'daki fabrikasını Türk kurumu yapacak

Lüks otomobil üretiminde dünya devleri arasında ilk sıralarda yer alan BMV, Macaristan’da yeni kurmayı planladığı fabrika için Türk kamu şirketiyle el sıkıştı.

Vatandaşa müjde! İkinci el arabalarda yeni dönem!

Fabrika çıkışlı ikinci el araç döneminin 2023 yılında başlayacağı belirtilirken Renault, Fransa ve İspanya'da uygulanan sistemi Türkiye'ye getireceğini açıkladı.

Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi

Yıllık 6 milyon adedi aşan ve araç başına ortalama değeri neredeyse 25 bin dolara ulaşan ikinci el araç piyasasının potansiyelini gören yatırımcılar, otomobil fabrikasını anımsatan tesislerde ikinci el araçların bakımı, onarımı, test ve temizliğini gerçekleştirerek doğrudan tüketiciye ulaştırıyor.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Otomotiv sektörünü hareketlendirecek proje: Fabrika çıkışlı 2. el dönemi başlıyor!

Otomotiv sektöründe yaşanan gerileme sonucunda 'Fabrika çıkışlı 2. el' projesinin yapılacağını öngören Emre Özpeynirci konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

FETÖ’den el konulan binalar kamu hizmetinde kullanılacak! 

FETÖ'ye ait olduğu ortaya çıkan, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Kubbeli Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın kamu hizmetinde kullanılmasına karar verildi...

Kırmızıtaş Holding'e FETÖ'den el konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kırmızıtaş Holding'e el konulduğu belirtildi.

FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi'ne el konuldu!

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında, FETÖ elebaşı için yaptırıldığı öne sürülen malikaneye el koyma tedbiri uygulandı.

Bahçeşehir Gölet'ten FETÖ çıktı!

FETÖ'nün girmediği, sızmadığı yer kalmamış. FETÖ’den mal varlığına el konulan avukat İrfan Öge'nin, Gölet bölgesini betonla katleden şirketin avukatı olduğu ortaya çıktı. 

FETÖ'ye ait 734 markaya TMSF el koydu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Türk Patent ve Marka Kurumumuz, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devrini gerçekleştirmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu!

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu.

FETÖ'nün 7 oteline el konuldu!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Antalya’da 7 otele el konuldu.

fetö fabrika el konulması Haberi

fetö fabrika el konulması

FETÖ'nün kirli kumpaslarla mağdur ettiği isimler arasına Konya'nın tanınmış iş adamları Mustafa ve Osman Nuri Erginer kardeşler de girdi. Türkiye'nin TSE belgeli ilk fabrikalarından birine sahip olan Erginer kardeşler, 2008'deki krizde Bank Asya'dan 2.5 milyon lira kredi çekince FETÖ'nün ağına düştü. İş adamı Mehmet Katırcı ve oğlu Hakan Katırcı, FETÖ kumpasıyla kardeşlerin fabrikasına el koydu.


PENSİLVANYA'DA ÇÖZERSİNİZ

Mustafa ve Osman Nuri kardeşler, Konya'da 11 yıl önce Mepan Metal Panel Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ni kurdu. Türkiye'nin TSE belgeli ilk fabrikalarından biri olan Mepan Panel kısa sürede büyüdü. Bu ivme, 2008- 2009'daki ekonomik krize kadar sürdü. Şirket ekonomik sıkıntıya düşünce, iki kardeş fabrikayı ipotek ederek Bank Asya'dan 2.5 milyon lira kredi çekti. Ancak bir süre sonra banka, kriz nedeniyle krediyi geri...