08 / 05 / 2024

FETÖ gayrimenkulleri son durum

FETÖ gayrimenkulleri son durum

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kuruma devredilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şirketlerinin gayrimenkullerinin ucuz fiyata satışını ayarlayabileceğini vaat eden komisyonculara karşı vatandaşları uyardı.

İzmirli Hatice Bahriye FETÖ'ye kaptırdığı arsasını geri istiyor!

Çiğli’deki arsasını FETÖ’nün üniversitesine kaptıran 93 yaşındaki Hatice Bahriye Yağcı, isyan etti. Yağcı, “Ölmeden önceki son isteğim FETÖ''ye kaptırdığım arsamın geri alınması" dedi

FETÖ’nün 34 milyarı TMSF’de!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün kirli para ağına ilişkin son rakamları paylaştı. Canikli, "Bu şirketlerin toplam aktif büyüklüğü 34,1 milyar lira civarında, ciroları 14,2 milyar ve öz kaynakları toplamı da 16 milyar liradır" dedi.

TMSF'den FETÖ şirketlerinin gayrimenkulleri için uyarı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kuruma devredilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şirketlerinin gayrimenkullerinin ucuz fiyata satışını ayarlayabileceğini vaat eden komisyonculara karşı vatandaşları uyardı.

FETÖ'nün el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı!

FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

El konulan FETÖ üyelerinin gayrimenkulleri TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ üyelerinin malvarlıkları kapsamında el konulan gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tekin sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

Çorum'da FETÖ'nün gayrimenkulleri ucuza satıldı!

Çorum'da, FETÖ ile bağlantısı sebebiyle kayyum atanan iki şirket bünyesinde bulunan ve piyasa değeri yaklaşık 90 milyon lira olan gayrimenkullerin, 1 Kasım 2015'teki seçimlerin ardından yaklaşık 2 milyon 700 bin liraya 18 ay taksitle satıldığı belirlendi.

Erzurum'daki FETÖ bağlantılı usulsüz arsa satımı davasında son durum!

Aziziye'de bir arsanın "belediye başkanlığınca sahte belge düzenlenerek FETÖ/PDY'ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı" iddiasına ilişkin eski Belediye Başkanı Cengiz'in de aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 36 sanığın yargılanmasına devam edildi

Kamunun bina ve arazi kiraları FETÖ'ye mi aktarıldı?

Son 10 yılda kamunun araç, bina ve arazi kira giderinin 5 milyar lirayı bulduğunu söyleyen Tekin, “Bu para yandaş işadamlarına ve FETÖ'ye finans sağlayanlara akıtıldı. Türkiye'de 100 bin parselin talan edildiğini tahmin ediyorum” dedi…

Cahit Paksoy'un İhlas Holding'teki görevine son verildi!

İhlas Holding AŞ, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Cahit Paksoy'un İhlas Holding'teki görevine son verildiğini belirtti.

FETÖ'cü Cevdet Türkyolu gayrimenkul zengini çıktı!

FETÖ’nün “Süper imamı” ve Gülen’in ikinci adamı Cevdet Türkyolu ve 12 akrabasının tüm mal varlıklarına el konuldu. ‘Süper imam’ın gayrimenkulleri dudak uçuklattı.

Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda 7 üst düzey yöneticinin görevine son verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında FETÖ ile mücadele amacıyla kurulan komisyonun çalışmalarıyla, biri müsteşar yardımcısı olmak üzere genel müdür düzeyinde 7 üst düzey yöneticinin görevine son verildi.

Değer artış kazancı beyannamesi için son 3 gün!

Ticari bir amaç güdülmeden gerçek kişilerin sahip oldukları gayrimenkulleri elden çıkarmalarından doğan kazanç, değer artışı olarak vergilendiriliyor. Değer artış kazancı beyannamesi için son 3 gün bulunuyor...

Değer artış kazancı beyannamesi için son 5 gün!

Gerçek kişilerin sahip oldukları gayrimenkulleri elden çıkarmalarından doğan kazanç, değer artış kazancı olarak değerlendiriliyor. Vergilendirmede değer artış kazancı beyannamesi için son 5 gün...

FETÖ gayrimenkulleri son durum Haberi

FETÖ gayrimenkulleri son durum

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kuruma devredilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şirketlerinin gayrimenkullerinin ucuz fiyata satışını ayarlayabileceğini ve bu şirketlerden alacağı olanların alacaklarını kısa sürede tahsil edebileceğini vaat eden komisyonculara karşı vatandaşları uyardı.


TMSF'den yapılan açıklamada, son günlerde, kuruma devredilmiş FETÖ şirketlerinin gayrimenkullerinin ucuz fiyata satışını ayarlayabileceğini iddia eden, bu şirketlerden alacağı olanların alacaklarını kısa sürede tahsil edebileceğini vaat eden ve bunun için komisyon almaya çalışan kişilerin tespit edildiği bildirilerek, vatandaşların bu fırsatçılara aldanmaması ve mağdur olmaması için açıklama yapılması zarureti doğduğu belirtildi.


Açıklamada, "TMSF kendisine devredilen şirketler için, yeni yöneticiler görevlendirmiştir. Şirketlerin yeni yöneticileri, şirketlerin faaliyetlerine devam edebilmesi ve hiç kimsenin mağdur olmaması için yoğun mesai harcamaktadırlar. Her bir şirketin imkanları elverdiği ölçüde, borçları da ödenmeye çalışılmaktadır. TMSF’ye devredilen bir...