03 / 05 / 2024

FETÖ otellerine el konuldu

FETÖ otellerine el konuldu

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Antalya’da 7 otele el konuldu.

FETÖ’den el konulan binalar kamu hizmetinde kullanılacak! 

FETÖ'ye ait olduğu ortaya çıkan, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Kubbeli Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın kamu hizmetinde kullanılmasına karar verildi...

Kırmızıtaş Holding'e FETÖ'den el konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kırmızıtaş Holding'e el konulduğu belirtildi.

FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi'ne el konuldu!

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında, FETÖ elebaşı için yaptırıldığı öne sürülen malikaneye el koyma tedbiri uygulandı.

Bahçeşehir Gölet'ten FETÖ çıktı!

FETÖ'nün girmediği, sızmadığı yer kalmamış. FETÖ’den mal varlığına el konulan avukat İrfan Öge'nin, Gölet bölgesini betonla katleden şirketin avukatı olduğu ortaya çıktı. 

FETÖ'ye ait 734 markaya TMSF el koydu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Türk Patent ve Marka Kurumumuz, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devrini gerçekleştirmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu!

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu.

FETÖ'nün 7 oteline el konuldu!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Antalya’da 7 otele el konuldu.

FETÖ'nün Sakarya'daki 2 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu!

Sakarya`da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında 70 kurum ve kuruluşu kapatılırken kayyum atanan 25 şirketin 2 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu.

FETÖ bağlantılı şirketlerinin satış bedeli Hazine'ye aktarılacak!

OHAL kapsamında yayınlanan 687 sayılı KHK ile FETÖ ile bağlantısı tespit edilen şirketler hakkında düzenleme yapıldı. El konulan şirketlerin satışıyla elde edilecek gelir, Hazine’ye devredilecek.

İzmir Torbalı'daki FETÖ binaları taşınıyor!

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında İzmir Torbalı'da el konan binalar, eğitim kurumlarına tahsis ediliyor. 3 kurumun taşınmasına onay verildiği belirtildi.

Airport AVM’nin ortağı Hüseyin Döğme’nin mal varlığına el konuldu!

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği’nin FETÖ soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği 54 isim arasında Airport AVM’nin ortaklarından Hüseyin Döğme’nin (72) de olduğu anlaşıldı.

54 gazeteci ve yazarın mal varlıklarına el koyuldu!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan 54 gazetecinin tüm mal varlıklarına el koyuldu.

TMSF 11 firmaya daha el koydu!

TMSF FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Gaziantep'e bağlantılı Ankara ve İstanbul'daki 56 şirkete TMSF el koymuştu. Son açıklanan listeyle bu şirketlere 11 tane eklendi ve sayı 67'ye çıktı.

FETÖ otellerine el konuldu Haberi

FETÖ otellerine el konuldu

FETÖ gerekçesiyle Antalya’da 7 otele el konuldu. TMSF’ye geçen oteller arasında Delphin Grup’a ait Lares Otel ile Kervansaray Grubu’na ait 2 otel de bulunuyor. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın 15 Temmuz’da kaldığı Adin Hotel de TMSF’ye devredildi.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) geçen 1.289 taşınmaz arasında Antalya’dan 5 otel, Mark Antalya AVM, okullar ve şirketler bulunuyor. TMSF tarafından satılacak Antalya’daki otellerden biri de FETÖ’cü olduğu iddiasıyla tutuklanan ve 20 gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Hasan Uysal’a ait Alanya’daki Adin Beach Hotel. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi kaldığı ve Hasan Uysal’ın da kendisine refakat ettiği Türkler beldesi Fuğla Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerindeki Adin Otel’in sahibi de Star Turizm ve Transport Ticaret AŞ görünüyor.

CÖMERTOĞULLARI’NIN OTELİ

Alanya’da Koza...