06 / 05 / 2024

fetö şirketleri

fetö şirketleri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Yiğit İnşaat, Sancarlar Mobilya ve Akaryakıt, Çobanlar A.Ş. ile Saraçoğlu şirketlerine kayyum atandı.

TMSF'den vatandaşa FETÖ uyarısı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında kayyum atanan şirketleri veya mal varlıklarını sattığını iddia eden kötü niyetli kişilere karşı uyarıda bulundu.

Türk şirketleri yurt dışında 5,2 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türk şirketleri yurt dışında son 2 yılda 5,2 milyar dolarlık sıfırdan yatırım yaptı. 10 milyar dolar da birleşme ve satın alma işlemlerine harcandı. Bugün Türk şirketleri, dünyayı ülke ülke tarıyor, fırsat arıyor.

Gökdelen Kuleleri'nin ortağı FETÖ soruşturmasında gözaltında!

Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Beyaz İnşaat'tan FETÖ Operasyonu açıklaması!

Beyaz İnşaat, kurum hakkında 14 Aralık 2016 tarihinde bazı Basın-Yayın organları tarafından yayınlanan FETÖ Terör Örgütü ile ilgili haberlere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın FETÖ bilançosu!

MALİYE Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TBMM FETÖ ve 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’na gönderdiği yanıtlarda 15 Temmuz sonrası yaptıkları çalışmaların bilançolarını ortaya koydu.

Beyazlar Grup'tan FETÖ Operasyonu açıklaması!

Beyazlar Grup İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.’14 Aralık 2016 tarihinde bazı Basın-Yayın organları tarafından “Müteahhitlere FETÖ Operasyonu” adı altında yapılan haberlere ilişkin açıklama yayınladı. İşte o açıklama..

FETÖ'nün 4 bin 351 gayrimenkulü Hazine’ye geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, darbe girişiminin ardından FETÖ'cülerin mal kaçırma oyununa geçit vermedi. 8 Aralık itibariyle darbecilerin 4 bin 351 taşınmazının Hazine'ye geçti.

Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı!

KAYSERİ’de konut sektörünün önde gelen isimlerinden ’Bir Sel Yapı Grup’ bünyesindeki Garanti Konut’un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.

Çorlu Belediyesi İmar Müdürü FETÖ'den gözaltına alındı!

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde FETÖ/PDY yönelik süren soruşturma kapsamında daha önce açığa alınan Çorlu Belediyesi eski İmar Müdürü Bilal P., gözaltına alındı.

Antalyalı inşaatçı Naim Ünal FETÖ'den tutuklandı!

Antalya'da Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ortaklarından Naim Ünal FETÖ'den tutuklandı.

FETÖ’nün 34 milyarı TMSF’de!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün kirli para ağına ilişkin son rakamları paylaştı. Canikli, "Bu şirketlerin toplam aktif büyüklüğü 34,1 milyar lira civarında, ciroları 14,2 milyar ve öz kaynakları toplamı da 16 milyar liradır" dedi.

FETÖ ile irtibatlı 123 vakıf kapatıldı!

Başbakan Yardımcısı Kaynak: "FETÖ ile irtibatlı 123 vakıf kapatıldı, bunlara ait 2 bin 110 parsel taşınmaz Vakıflar Genel Müdürlüğüne intikal etti." dedi.

FETÖ'nün New York'taki okul binası satışa çıkarıldı!

ABD'de devlete ait çok sayıda sözleşmeli okulu (charter) yöneten FETÖ, kendine ait özel okullardan birisi olan Amity School'un binasını satacak.

fetö şirketleri Haberi

fetö şirketleri

Fethiye’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 4 şirkete kayyum atandı.


İlçede faaliyet gösteren Yiğit İnşaat, Sancarlar Mobilya ve Akaryakıt, Çobanlar A.Ş. ile Saraçoğlu şirketlerine kayyum atandı. Söz konusu şirketlerin kapsam ve faaliyetleri dikkate alınarak, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) yönetim organlarının tüm yetkilerini kullanmak üzere bu şirketlere kayyum olarak atanmasına karar verildi. Ayrıca bu şirketlerden bazı yetkililerinin tutuklu olduğu...