09 / 05 / 2024

Fetullah Azman

Fetullah Azman

CSS Modüler Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fetullah Azman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Yekfa Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yekfa Yapı Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Sezer, Enes Sezer ve M.Fetullah Bülbül ortaklığında kuruldu.

Himak Yapı İnşaat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Himak Yapı İnşaat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Fetullah Damlu tarafından kuruldu.

Faf Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faf Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Acar tarafından kuruldu.

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Ocak Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Ocak tarafından kuruldu.

Nep Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nep Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Azman tarafından kuruldu.

Tuz Gölü Fayı 6 büyüklüğünde deprem üretebilir!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, "Tuz Gölü Fay'ının uzunluğunu düşündüğümüz zaman daha büyük deprem üretme olasılığı var ama parçalı kırıklı. Bu fay hattının 6 ve 6,5 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli mevcut" dedi.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Moritanya'da FETÖ'den devralınan okullar eğitim yuvasına dönüştürüldü!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurt dışındaki faaliyetlerini engellemek için yürütülen çalışmalar kapsamında Moritanya'da Türkiye Maarif Vakfına devredilen okullar, bilim yuvasına dönüştürüldü.

Etiyopya'da Alman kimliğine bürünen FETÖ yeni okul açıyor!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da yeni eğitim öğretim yılında bir okul daha açıyor.

Türkiye Maarif Vakfı Etiyopya'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı, Etiyopya’nın Harar şehrindeki Fetullahçı Terör Örgütü’ne ait okulları devraldı.

Fetullah Azman Haberi

Fetullah Azman

CSS Modüler Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fetullah Azman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. CSS Modüler Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü yapı ürünlerini imal etmek yapı malzemeleri üretmek kompozit ürünler üretmek yapı inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


CSS Modüler Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Çağlayan, Hürriyet Mahallesi, Dr. C.Bengü Caddesi, Akçaağaç Sokak,...