02 / 05 / 2024

Fetullahçı Terör Örgütünün gayrimenkulleri

Fetullahçı Terör Örgütünün gayrimenkulleri

FETÖ’nün serveti ortaya çıktı. Örgütün elinde 62 bin 317 gayrimenkul tespit edildi, 4 bin 568’i devletin envanterine geçti. Himmet paralarıyla elde edilen servet bloke edilerek, terör örgütüne darbe vuruldu.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.

Mesrur Barzani: PKK yerleşim alanlarını işgal ediyor!

Terör örgütünün bölgede dağları, hatta yerleşim alanlarını işgal ettiğini ve bu nedenle 800 köyün yeniden inşa edilemediğini anlatan IKBY Başbakanı Mesrur Barzani, ''PKK yerleşim alanlarını işgal ediyor'' dedi.

Irak hükümeti, DEAŞ'lıların aileleri için yerleşim yeri inşa edecek!

Irak'ta hükümet, terör örgütü DEAŞ unsurlarının aileleri için yerleşim yeri inşası için çalışmalara başlayacak. 

Musul Telafer'de DEAŞ'ın tahrip ettiği yüzlerce ev onarılmayı bekliyor!

Türkmenlerin yoğunlukta yaşamını sürdürdüğünü Irak'ın Musul kentine bağlı Telafer'de terör örgütü DEAŞ'ın saldırılarında hasar gören 650 ev onarılmayı bekliyor.

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Araplar, YPG/PKK'nın kundakladığı evler için tazminat istiyor!

Suriye'nin kuzeydoğusunda bulunan Haseke ilinde 4 sene önce terör örgütü YPG/PKK tarafından evleri kundaklanan Keşkeş Cebur köyünün eski sakinleri, örgütü protesto ederek, tahrip edilen evleri için tazminat talep etti.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Muş Şenyaylalılar terör nedeniyle yıkılan evlerini yeniden inşa ediyor!

Muş'ta, seneler önce terör örgütü PKK'nın baskısı sonucu köylerinden göç etmek zorunda kalan vatandaşlar, yıkılan konutlarının yerine yenilerini inşa ediyor.

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Sur'da terör mağdurlarının evleri 2020'de teslim edilecek!

Diyarbakır Sur'da 2015 yılında terör örgütü PKK'nın kazdığı çukur ve hendeklerin sonucunda yaşanan çatışmalar sonrasında yıkılan evlerin yerine inşa edilen evlerin büyük bölümü tamamlandı. Evlerin, 2020 yılında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Terör örgütlerinin Rasulayn'da zarar verdiği okul onarıldı!

Terör örgütü PKK/YPG tarafından zarar gören Rasulayn'daki Nukra köyünde yer alan okulun hasarı Şanlıurfa Valiliği, askerler ve köy halkının ortak çalışmaları ile onarıldı...

Fetullahçı Terör Örgütünün gayrimenkulleri Haberi

Fetullahçı Terör Örgütünün gayrimenkulleri

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) halk tarafından püskürtülen darbe girişiminin ardından mal varlıklarının satışını engellemeye yönelik hükümetin yaptığı bloke çalışması, örgütün 'taşınmaz servetini' de ortaya çıkardı. Şu ana kadar örgütün elinde değeri milyarlarca lira ile ifade edilen 62 bin 317 adet gayrimenkul olduğu belirlendi. Örgütün taşınmazlarını kaçırmak için hamle yapmasını engelleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da yaptığı hummalı çalışma sonrası FETÖ'nün himmet paraları ile kurduğu servetini bir gecede bloke ederek örgüte ağır bir darbe vurdu. Aralarında yurt, okul, üniversite ve örgüt evi bulunan mülklerin 4 bin 548'i devletin envanterine geçirildi.


SATIŞLAR ENGELLENDİ

Dört bir koldan çalışan yetkililer, örgütün taşınmaz varlıklarını kısa sürede deşifre etti. Maliye Bakanlığı 6 bin 619, adli merciler ise 49 bin 228 taşınmazın örgüte ait olduğunu belirledi. FETÖ'nün bir...