07 / 05 / 2024

Fevzi Şanverdi

Fevzi Şanverdi

AK PARTİ Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Reyhanlı'nın yeniden imar edileceğini söyledi. Şanverdi, yeni dönemde ilçeye yapılacak hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Fevzi Bozer Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Bozer Kimdir? Fevzi Bozer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fevzi Bozer'in biyografisi...

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 10738 ada, 1 parselin Bir Kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya Fevzi Çakmak'ta 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 135 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde tahliyeler bitmek üzere! 

Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki riskli yapıların yıkımı için tahliyeler devam ediyor. 

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 31.41 Ha’lık Riskli Alana (8C Bölgesi) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Fevzi Temiz Milli Dayanışma Kampanyası'na kira almayarak destek verecek!

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan Fevzi Temiz, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmak amacıyla 7 kiracısından 3 ay boyunca kira almayacak

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli yakalandı!

Tekirdağ'da yaşayan eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli Kocaeli'de yakalandı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 31.41 ha’lık Riskli Alana (8C Bölgesi) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Fevzi Şanverdi Haberi

Fevzi Şanverdi

AK PARTİ Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Reyhanlı'nın yeniden imar edileceğini söyledi.


Hafta sonunu Reyhanlı'da geçiren Milletvekili Fevzi Şanverdi, 47 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi. Yeni dönemde ilçeye yapılacak hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Şanverdi, Küçük Sanayi Sitesi'nin temelinin atılmasından sonra ilçenin yeniden imar edileceğini belirterek, "Reyhanlı'nın yeniden imarı için kentsel dönüşüm çalışmasına başlanacak. 30 dönümlük alanda yapılacak çalışma kısa sürede tamamlanacak. Halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.


"EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ"

Eğitimin öncelikli konular arasında yer aldığını ve uzak kalınan mahallelere okul yapılacağını söyleyen Şanverdi, şöyle devam etti:

"Belediyemiz okul yapımı için imkanlarını seferber ederek yer tahsisi yapıyor. Bize de ihtiyaç olunan her yere okul yapmak düşüyor. Ayrıca, Yüksek Öğretimi Geliştirme Derneği 4 yıllık fakülte için çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Kemal Üniversitesi Senatosu'nun kararından sonra YÖK...