23 / 05 / 2024

Fevzipaşa Mahallesi çalışmaları

Fevzipaşa Mahallesi çalışmaları

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret ederek Çanakkale’nin yatırımları değerlendirdi.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Malatya Tecde'de imar çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımını daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Güroymak'ta imar çalışmaları devam ediyor!

Güroymak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

Fevzipaşa Mahallesi çalışmaları Haberi

Fevzipaşa Mahallesi çalışmaları

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret ederek Çanakkale’nin yatırımları değerlendirdi. Fevzipaşa Mahallesi’nin yenilenmesiyle ilgili projenin de görüşüldüğü ziyarette, kentin diğer yatırımları da masaya yatırıldı.


Çanakkale’nin önemli mahallelerinden biri olan Fevzipaşa Mahallesi hayata geçirilecek bir proje ile yenilenecek. AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan ile birlikte TOKİ Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Fevzipaşa Mahallesi’nde yaşayan insanların istediği doğrultuda burasının yaşanabilir bir hale getirilmesi gerektiğini söyledi.


Fevzipaşa Mahallesi ile ilgili projenin bir an önce tamamlanması gerektiğini ifade eden Gider; “Geçen hafta Bülent bey ile Toki Başkanı ile bir araya geldik ve orada bir takım taleplerimiz oldu. Özellikle ben bunu adaylığımdan beri devamlı...