29 / 04 / 2024

Feyhan Yaşar gayrimenkul sektörüne gireceğiz

Feyhan Yaşar gayrimenkul sektörüne gireceğiz

Yaşar Holding'te 2003 yılında yönetim kurulu başkanlığı koltuğuna oturan Feyhan Yaşar, 2009 yılında ani bir kararla bu görevinden çekilmiş ve yerine o dönem başkan vekili olan kardeşi İdil Yiğitbaşı geçmişti.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi  Çekmeköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kerim Yaşar tarafından kuruldu.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu.

Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı!

55 yaşındaki güzel oyuncu Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı. Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

Yaşar Kutlu Gayrimenkul Danışmanlığı Site Yönetimleri Org. Hiz. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Kutlu Gayrimenkul Danışmanlığı Site Yönetimleri Org. Hiz. Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kutlu tarafından kuruldu.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yaşar Toğuç tarafından kuruldu.

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Toğuç tarafından kuruldu. 

Yaşar Altıparmak yeniden Yeşil GYO'nun başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden Yaşar Altıparmak getirildi...

Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini paylaştı. Aşçıoğlu, "Küçük yatırımcılar açısından çok verimli ve güvenilir bir yatırıma ortak olma imkânı sağlayacaktır. " dedi.

Feyhan Yaşar gayrimenkul sektörüne gireceğiz Haberi

Feyhan Yaşar gayrimenkul sektörüne gireceğiz

Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından Yaşar Holding'te beş yıl önce yaşanan yönetim değişikliği gündem yaratmıştı. 2003 yılında yönetimm kurulu başkanlığı koltuğuna oturan Feyhan Yaşar, 2009 yılında ani bir kararla bu görevinden çekilmiş ve yerine o dönem başkan vekili olan kardeşi İdil Yiğitbaşı geçmişti. Yaşar Holding'in kumcusu Selçuk Yaşar'ın isteğiyle gerçekleştiği yazılan bu görev değişinimin ardından şirketlerdeki görevlerinden de istifa eden Feyhan Yaşar, nisan ayında gerçekleşen genel kurul ile Yaşar Holding'e geri döndü. Yaşar Holding'e başkan vekili olarak geri dönen Feyhan Yaşar, bu sürecin ardından ilk defa Ekonomist'e açıklama yaptı. 


Yaşadığı beş yıllık ayrılığın nasıl bittiğini anlatan Feyhan Yaşar, "Biz çatışarak, farklı fikirlerimizle bugünlere geldik. Ege özgür bir yer ve orada herkesin konuşma, fikrini ifade özgürlüğü var" diyor. Grubu gelecek kuşaklara sağlıklı...