04 / 05 / 2024

Fİ-YAKA Kırıkkale Daire Sahipleri Dayanışma Derneği

Fİ-YAKA Kırıkkale Daire Sahipleri Dayanışma Derneği

Fi-Yaka’nın Kırıkkale daire sahipleri, haklarını aramak için dernek kurdu. Mağdurlar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na dilekçe yazdı.

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesi için beklenen gün sonunda geldi! Ucuz konut bekleyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için düğmeye bastı! Dikkat ucuz konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

Kırıkkale Belediyesi 3 arsa satıyor! 3 bin TL'ye arsa fırsatı!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek?

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ'den Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 konutluk proje yapılacak. Proje daire teslimleri 2019 yılı içindende yapılacak..

TOKİ Kırıkkale Çelebi'de 5 daire satılıyor!

TOKİ tarafından Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde inşa edilen konutlardan 5 tanesi şartsız kurasız satışa çıkıyor. Konutların fiyatları 74 bin TL'den başlıyor.

Fi Yaka Kırıkkale mağdurlarına çözüm sözü!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bölgede inşa edilen Fi Yaka Konutları'nın hak sahipleri ile bir araya geldi. Can, evini teslim alamayan vatandaşlara çözüm sözü verdi.

Fi Yaka Kırıkkale mağdurları TMSF'ye başvurdu!

Fi-Yaka’nın Kırıkkale daire sahipleri, haklarını aramak için dernek kurdu. Mağdurlar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na dilekçe yazdı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri!

Fiyatların 69 bin 55 TL'den başladığı projede 5 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri...

Fİ-YAKA Kırıkkale Daire Sahipleri Dayanışma Derneği Haberi

Fİ-YAKA Kırıkkale Daire Sahipleri Dayanışma Derneği

Geçmiş yıllarda Kırıkkale’de çok sayıda konutun temelini atan ve hak sahiplerine evleri teslim edemeyen Fi-Yaka’nın Kırıkkale daire sahipleri, haklarını aramak için dernek kurdu. Başkan Kamil Köse, yaşadıkları sorunlardan dolayı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na dilekçe yazdı.


HALA TESLİM EDİLMEDİ


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na (TMSF) dilekçe yazan Fi-Yaka Kırıkkale Daire Sahipleri Dayanışma Derneği Başkanı Kamil Köse, yazdığı dilekçede “Bizler tarafınızdan el konulan Fİ-YAPI şirketi projelerinden olan Fİ-YAKA Kırıkkale konut projesinden ev alan mağdur vatandaşlarız. 2011 yılında bin bir umutla proje üzerinden satın aldığımız ve şirket ile yaptığımız sözleşme gereği 2014 de teslim edilmesi gereken konutlarımız 2017 yılına girdiğimiz şu günlerde halen teslim edilmemiştir” dedi.


YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN


“Bu nedenle haklarımızı hukuki yollardan arayabilmek için 1 bin 80 daire sahibi adına Fİ-YAKA Kırıkkale Daire...