15 / 05 / 2024

Fiba Gayrimenkul AVMleri

Fiba Gayrimenkul AVMleri

Fiba Ticari Gayrimenkul Yatırımları'nın yurtiçinde ve yurtdışında toplam sekiz AVM'si var. Grup kısa vadede yapacağı satın almalarla bu sayıyı ikiye katlamayı planlıyor.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özyeğin, Mehmet Güleşçi, Ayşe Can Oktay, Yurdaer Kahraman ve Levent Kaya ortaklığında kuruldu. 

FİBA CP, AVM'lerini yeniliyor!

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Fiba Holding gayrimenkul yatırımlarına hız verdi!

Fiba Holding yönetimindeki gayrimenkul ve perakende işleri hızla büyüyor. Grubun 18,1 milyar dolarlık toplam varlık büyüklüğü içinde gayrimenkulün payı 2,3 milyar doları buldu..

Fiba Commercial Properties'in yatırımları devam edecek!

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM yatırımı sonrası ilk tanışma toplantısını düzenledi. Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman, “Türkiye’nin farklı bölgelerinde yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Fiba Gayrimenkul AVM portföyünü ikiye katlayacak!

Fiba Ticari Gayrimenkul Yatırımları'nın yurtiçinde ve yurtdışında toplam sekiz AVM'si var. Grup kısa vadede yapacağı satın almalarla bu sayıyı ikiye katlamayı planlıyor.

Ofishane projesinin tamamı Fiba Grubu'nun oldu!

Fiba Grubu, Eroğlu Gayrimenkul'un geliştirdiği Kağıthane'deki Ofishane projesinin tamamını satın aldı. Toplam 21 bin metrekare ofis alanının yer aldığı projenin 80 milyon dolara satıldığı tahmin ediliyor..

Fibalife nerede? Havadan videosu!

Toplam 144 adet konuttan meydana gelen Fibalife projesi 22 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Fiba Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Fibalife projesi Çekmeköy'de yer alıyor

Manolya Evleri Fiba Gayrimenkul'de 320 bin 500 TL'ye 3+1!

Teslimlerin hemen gerçekleşmesi planlanan Manolya Evleri'nde dairelerin fiyatları 286 bin TL'den başlayıp, 550 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor...

Hüsnü Özyeğin'e Tüketici Mahkemesi'nden tazminat cezası!

Fiba Gayrimenkul'un Çekmeköy'de yağtığı Fiba Life projesinde, 6 bin metrekarelik sosyal alanın kamuya ait olduğu ortaya çıktı...

Fiba Gayrimenkul'den Manolya Evleri'nde 286 bin TL'ye!

Fiba Gayrimenkul imzasıyla yükselen Manolya Evleri'nde aylık 2 bin 383 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün

Fiba Gayrimenkul Alemdağ"ı İstanbul"un Oxford"u yapacak!

Fiba Gayrimenkul, çekmeköy Alemdağ"ı, Oxford ve Cambridge gibi bölgelere dönüştürecek yeni konut projesine yıl sonunda başlıyor

Fiba Gayrimenkul AVMleri Haberi

Fiba Gayrimenkul AVMleri

Fiba Grubu, alışveriş merkezleri (AVM) ve ofis yatırımlarını kapsayan ticari gayrimenkulde yeni bir vizyonla ilerleme kararı aldı. Bugüne dek portföyündeki ticari gayrimenkulleri kendisi yapan ve işleten Fiba Grubu, bu alanda başka alışveriş merkezlerini de yönetmeye veya satın almaya talip oldu. Şu anda yurtiçinde ve yurtdışında toplam sekiz AVM'si olan grup, kısa vadede yapacağı satın almalarla bu sayıyı ikiye katlamayı planlıyor. 


Fiba Ticari Gayrimenkul Yatırımları CEO'su ve yönetim kurulu üyesi Yurdaer Kahraman, grubun elindeki gayrimenkullerin değerinin 2 milyar doları aştığını söylüyor. Mevcut AVM'lerdeki kira gelirlerinin yaklaşık 100 milyon dolar olduğunu kaydeden Kahraman, grubun gayrimenkul sektörüne yönelik hedeflerini anlattı. 


Fiba Grubu ve Özyeğin Ailesi'nin gayrimenkul sektörüne yönelik bakış açıları ve beklentileri nedir? 

Gayrimenkul sektöründe son üç yıllık süreçte özellikle ticari gayrimenkul bölümünü daha geliştirdik....