25 / 05 / 2024

Fidan Üretim Merkez Erzurum

Fidan Üretim Merkez Erzurum

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden Çevre Temizlik, Ağaç, Peyzaj ve Enerji Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin (ÇETAŞ) Fidan Üretim Merkezi törenle hizmete girdi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeşillik, güzellik, temizlik ve peyzaj çalışmalarının önemli olduğuna dikk

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Konutta üretim yavaşladı mı? Sektörü neler bekliyor? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan Şubat Ayı Konut Fiyat Endeksi'ne göre konut fiyatları geçtiğimiz senenin Şubat'ına göre yüzde 96.4 yükseldi. Peki konutta üretim azaldı mı? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Karaman Merkez'e 317 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 317 yeni konut hayata geçirecek. TOKİ Karaman Merkez 317 konut ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

BHE Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. BHE Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli Şişli'ye yapıldı.

Birevim merkez ofisini Ataşehir'de açtı!

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. 5 bin metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı Ataşehir'de açtık" dedi...

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Erzurum'da Fidan Üretim Merkezi hizmete açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden Çevre Temizlik, Ağaç, Peyzaj ve Enerji Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin (ÇETAŞ) Fidan Üretim Merkezi törenle hizmete girdi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeşillik, güzellik, temizlik ve peyzaj çalışmalarının önemli olduğuna dikk

TOKİ Kütahya Merkez'ine 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 539 ada 7 parsel üzerinde 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 24 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 539 ada 7 parsel üzerinde 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ordu Karacaömer lise ve ilköğretim okulu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Fidan Üretim Merkez Erzurum Haberi

Fidan Üretim Merkez Erzurum



Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, eski havaalanı yolu üzerinde kurulan tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, kenti her geçen gün yeni bir hizmetle tanıştırdıklarını söyledi.


Belediyecilikte, yeşillik, güzellik, temizlik ve peyzaj çalışmalarının önemli olduğuna dikkati çeken Sekmen, şöyle konuştu:


"Bunları yapacak olan bir devlet şirketi kurduk. İnşallah bundan sonra sadece Erzurum'a değil, çevre illere de hizmet verecektir. Eğer modern şehir yapmak istiyorsak, mutlaka belli adımlar atmamız lazım. Şehrimiz Anadolu'nun kadim şehirlerinden birisidir. Ama bakıyoruz ki, ağaçlandırma anlamında ve çevre konusunda istenilen yerde değildir. Nasıl ki bugün İstanbul dünya kentleri ile yarışıyor ise Erzurum'da kendi konumundaki çizgide yarışmak zorundadır. Artık dünyada devletler değil şehirler birbiri ile yarışıyor. Elbette ki şehrimizin bir çok imkanı var. Allah tarafından doğal olarak verilenlerde var. Bizler bu...