12 / 05 / 2024

fifa standartlarındaki statlar

fifa standartlarındaki statlar

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 2021 sonuna yurt yatak kapasitesinin 881 bin 409’a ulaşmasını hedeflediklerini vurguladı...

Hayat pahalılığı ortadireği ezdi geçti! Türkiye’de ailelerin üçte biri yoksulluk sınırının altında yaşıyor!

Yüksek enflasyon nedeniyle orta ve dargelirlinin çarşı pazardaki fiyat artışlarına yetişmesi çok zor. TÜİK’in bugün açıkladığı son veriler de özellikle orta gelirlerin yaşam standartlarındaki gerilemeyi açıkça ortaya koydu.

Migros indirimli kırtasiye ürünlerini yayınladı! İşte Migros indirimli kırtasiye ürünleri listesi!

Migros, okul, kırtasiye ihtiyaçlarınızda yayınızda da yer alıyor. Eğitim süresince ihtiyaç duyabileceği yüksek kalite standartlarındaki kırtasiye malzemeleri Migros’ta!

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası 29 Ekim'de açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın dünya standartlarındaki yeni senfoni binası 29 Ekim'de açılacak...

İsfanbul Tema Park yarın açılıyor! 

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, yarın kapılarını açıyor. Misafirlerinin sağlığını her şeyden önde tutan İsfanbul Tema Park, Covid – 19’a karşı aldığı tedbirlerle misafirlerinin huzur içinde, açık havada eğlenceye doyacakları güvenli bir ortam sağlayacak.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Karaman'a UEFA standartlarında stat!

Karaman’da inşa edilen UEFA standartlarındaki stadyumun yüzde 50’si bitti. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yeni stadyumun Karaman’ın en büyük yatırımlarından biri olduğunu söyledi.

Batman Stadyumu hizmete açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen Batman Stadyumu hizmete açıldı. 15 bin kişilik stat 100 milyon liraya inşa edildi. 

Batman Stadyumu hizmete açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından UEFA ve FIFA standartlarında 100 milyon TL'ye inşa edilen 15 bin kişilik Batman Stadyumu açıldı.

Adana Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, UEFA ve FIFA standartlarına uygun, 6 katlı inşa edilen Yeni Adana Stadı'na ilişkin açıklamalar yaptı. 

fifa standartlarındaki statlar Haberi

fifa standartlarındaki statlar

GENÇLİK ve Spor Bakam Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2019’da kamu-sivil toplum işbirliğinin artırılması amacıyla gençlik ve spor alanında bin 100 projeyi destekleyeceklerini ve 300 sivil toplum kuruluşu (STK) ile bir araya geleceklerini açıkladı.

Para’da yer alan habere göre; Gençlik Projeleri Destek Programı aracılığıyla gençlere ve STK’lara desteklerinin süreceğini vurgulayan Kasapoğlu, bu kapsamda, ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine yönelik bin projeye 15 milyon TL destek sağlanması için çağrıya çıkmayı planladıklarını söyledi.

Kasapoğlu, ihtiyaç sahibi 150 bin yükseköğrenim öğrencisine burs, talep eden 380 bin yükseköğrenim öğrencisine yükseköğrenim kredisi verilmesini de hedef olarak belirlediklerini belirtti.

GENÇLİK PROJELERİNE DESTEK

Bakan Kasapoğlu, gençlerin 2023 vizyonunu hayata geçirebilir nitelikte, özgüven sahibi ve uluslararası alanda rekabet edebilecek donanıma sahip olarak yetişmelerini sağlayabilmek için gençlik projelerine destek verdiklerini bildirdi.

Hibe programı ile kültür...