02 / 05 / 2024

Figen Erdağ Demircan

Figen Erdağ Demircan

Bursa çıkışlı firma f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerde fazla masraf yapmadan ufak dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini anlattı.

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Demircan tarafından kuruldu.

Erdaş Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdaş Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Ayyıldırım, Servet erat ve Tarıh İpek tarafından kuruldu.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

2019 ev dekorasyon trendleri!

Mimar Figen Erdağ Demircan 2019 dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi. Demircan, "70’li yıllara dönüş, betonun birçok alanda kullanımı, geometrik desenler gibi temalar 2019’da karşımıza çıkacak" dedi...

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan’dan altın değerinde öneriler. İşte 15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

10 maddede banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yolları!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yollarını anlattı...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

Figen Erdağ Demircan Haberi

Figen Erdağ Demircan

Figen Erdağ Demircan ; bu yaz, yazlık evlerinde değişiklik isteyenler için dondurma tonlarında pastel renkler, kobalt mavi ve ışıldayan altın renklerin favori olduğunu ve bu renk tonlarıyla evlerin kolaylıkla yenilenebileceğini ifade etti. Mimar Figen Erdağ Demircan; “Bu tonlardan sevdiğiniz birini seçip örneğin salonunuzda tek bir duvarı boyayabilirsiniz. Özellikle pastel mavi de, kobalt mavi de yazlık evler için son derece iyi tercihler olacaktır.” diye konuştu.

Demircan; hızlı bir şekilde yazlık evlerinde değişiklik yapmak isteyenler için şu önerilerde bulundu;

Bu yazın favori tonlarını aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Pop- art yastıklar, ışıldayan altın rengi bir vazo ya da büyük, kobalt mavisi bir tabak, hemen bulunduğu ortama renk katacaktır.

Bu yaz makrame çok konuşulacak. Seksenlerde okulda öğrendiğimiz makrame 2018 yazının en favori seçeneklerinden. Eğer yapmayı...