03 / 05 / 2024

Fikirtepe Business İstanbul deprem

Fikirtepe Business İstanbul deprem

Fikirtepe'deki tek ofis projesi olan Business İstanbul, Türkiye'de ilk defa uygulanan yöntemle dikey sarsıntılara karşı da dayanıklı olarak inşa ediliyor.

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Optimist Residence'ta fiyatlar 482 bin TL'den başlıyor!

Karma konseptte dizayn edilen Optimist Residence Fikirtepe projesi İstanbul Fikirtepe'de inşa ediliyor. Toplam 550 adet daireden meydana gelen Optimist Residence'ta fiyatlar 482 bin TL'den başlıyor.

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Transform Fikirtepe satılık ev fiyatları!

Transform Fikirtepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Peki Transform Fikirtepe satılık ev fiyatları ne kadar?

Lila Kağıt, Business İstanbul’a taşınıyor!

Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Lila Kağıt da katıldı. Business İstanbul bloklarından üç kat satın alan Lila Kağıt, blokların iki katını yeni merkez ofisi olarak kullanırken diğer katı ise yatırım amaçlı değerlendirecek.

Optimist Fikirtepe Mist İnşaat satış ofisi!

Optimist Residence Fikirtepe projesi "İstanbul'un göz bebeği" olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Transform Fikirtepe'de kişiye özel ödeme fırsatı!

Ulaşım kolaylığı ile avantaj sağlayan Transform Fikirtepe projesi İstanbul Kadıköy'ün merkezinde yükseliyor. Projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Business İstanbul’da kiralamalar başladı!

Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Uplife Kadıköy Fikirtepe ödeme koşulları!

Anahtar teslimlerin 2019 yılı sonunda gerçekleşeceği Uplife Kadıköy Fikirtepe projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. İşte Uplife Kadıköy Fikirtepe ödeme koşulları...

Fikirtepe Business İstanbul deprem Haberi

Fikirtepe Business İstanbul deprem

Fikirtepe'deki tek ofis projesi olan Business İstanbul, Türkiye'de ilk defa uygulanan yöntemle dikey sarsıntılara karşı da dayanıklı olarak inşa ediliyor. 


Akkim Yapı Kimyasalları AŞ, Rochel Gayrimenkul AŞ ve Horizon Gayrimenkul şirketlerinin önderliğindeki bir konsorsiyum olan SVR Group tarafından Göztepe E-5 üzerinde gerçekleştirilen ofis projesi Business İstanbul'un, yüzde 30'u yabancılara satıldı. 


Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm alanında yapılan tek ofis projesi olan Business İstanbul'un dikkat çekici bir diğer özelliği ise Türkiye'de dikey sarsıntılara karşıda dayanıklı yapılan ilk proje olması. Proje için İTÜ'den danışmanlık aldıklarını ifade ederek, aldıkları danışmanlıkla Türkiye'de ilk defa dikey sarsıntüara karşı dayanıklı proje inşa etmeye başladıklarını ifade eden SVR Group Satış ve Pazarlama Sorumlusu Gökhan Civan, 1999 yılından sonra çıkarılan yasayla binaların sadece yatay sarsıntılara karşı korumayı öngördüğünü aktararak, "Binamız deprem...