27 / 04 / 2024

Fikirtepe Concord ne zaman teslim

Fikirtepe Concord ne zaman teslim

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul ödeme koşulları kapsamında 60 ay'da yüzde 0,39 faiz oranı uygulanıyor.

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili Kadıköy ilçesinde konumlu Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'nde yer alan Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası!

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 100 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Concord İstanbul Rezidans Fikirtepe fiyat!

Concord İstanbul Rezidans Fikirtepe fiyat listesi 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul'da teslimler önümüzdeki ay sonunda başlıyor...

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe fiyat!

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe fiyat listesi 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul projesi önümüzdeki ay teslim edilecek...

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme planı!

1.173 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen Concord İstanbul Fikirtepe projesinde fiyatlar 541 bin TL'den başlıyor. İşte Concord İstanbul Fikirtepe ödeme planı...

Fikirtepe Concord ne zaman teslim Haberi

Fikirtepe Concord ne zaman teslim

Sosyal alanları içerisinde Concord İstanbul projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.


İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan proje toplam 1.175 adet daireden meydana geliyor. Proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.


İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen projede ikinci etap teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Fikirtepe Concord İstanbul ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 25 peşinatın yüzde 10'u sözleşme sırasında, kalanı 1 yıl sonra ödenen projede 36 ay 0 faiz, 48 ay yüzde 0,25 faiz ve 60 ay yüzde 0,39...