29 / 04 / 2024

fikirtepe conrad istanbul nerede

fikirtepe conrad istanbul nerede

Fikirtepe’de ruhsatını alıp çalışmalarını hızlandıran Teknik Yapı, 617 dairelik Concord İstanbul’un yüzde 88’ini sattı. Tamamında anlaşma sağladığı ikinci adada yer alan 553 dairelik etabın satışlarına başladı

İstanbul Fikirtepe’de 11 bin bağımsız bölüm yükseliyor!

2010 yılında kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Fikirtepe’de çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 11 bin bağımsız bölüm  inşa edilecek.

Fikirtepe'de İstanbul'a yakışacak bir projeyi gerçekleştireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da depremzedeler için yürütülen çalışmalara ilişkin, "Burada ne yaptıysak Fikirtepe'de de İstanbul'a yakışacak bir projeyi gerçekleştiriyor olacağız." dedi.

İstanbul'un en çok prim yapacak lokasyonu Fikirtepe!

Kentsel dönüşümden sonra konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe, uluslararası gayrimenkul arenasında rol model konumunda olmayı başardı. 

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası!

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 100 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Concord İstanbul Rezidans Fikirtepe fiyat!

Concord İstanbul Rezidans Fikirtepe fiyat listesi 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul'da teslimler önümüzdeki ay sonunda başlıyor...

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe fiyat!

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe fiyat listesi 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul projesi önümüzdeki ay teslim edilecek...

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme planı!

1.173 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen Concord İstanbul Fikirtepe projesinde fiyatlar 541 bin TL'den başlıyor. İşte Concord İstanbul Fikirtepe ödeme planı...

Fikirtepe Concord İstanbul'da 100 ay 0 faiz!

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen ve Teknik Yapı imzası taşıyan Concord İstanbul projesinde 100 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor...

İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Toplam 579 konuttan meydana gelen İstanbul 216 Fikirtepe projesi Baysaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Fikirtepe 216 İstanbul 2.etap fiyatları!

Fikirtepe 216 İstanbul 2.etap fiyatları 398 bin liradan başlıyor. Baysaş İnşaat'ın projesi 216 İstanbul 2. etapta 579 adet daire yer alıyor...

Conrad Otel İstanbul'un renovasyonu tamamlandı!

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

İstanbul'da konutların en hızlı satıldığı bölge Fikirtepe Merdivenköy oldu!

Konut sektöründe arz fazlası lüks projelerde birikirken İstanbul’da bazı ilçelerin satış hızına yetişilemiyor. Lokasyon, ulaşım kolaylığı ve konut kalitesiyle öne çıkan ilçelerde satışlar iyi gidiyor. Fikirtepe’de ortalama 1.2 günde bir konut satılıyor.

fikirtepe conrad istanbul nerede Haberi

fikirtepe conrad istanbul nerede

İstanbul’da kentsel dönüşümün pilot bölgesi olan Fikirtepe’de ruhsatını alan firmalar inşaat ve satış çalışmalarına hız verdi.


Fikirtepe’de ilk ruhsat alan firmalardan olan Teknik Yapı, bölgedeki sorunların çözülmesinin ardından yüzde 100 anlaşma sağladığı ikinci adada satışa başlıyor. Concord İstanbul’un ikinci etabı olarak yükselecek projede, 553 daire ve 10 ticari ünite bulunuyor. Projenin büyüklüğü ise 650 milyon lira. Concord İstanbul’un ikinci etap projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor. Büyüklüğü brüt 48 ile 129 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor. 1+1’ler 396 bin 900 lira, 2+1’ler 599 bin 300 lira, 3+1’ler ise 958 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


İlk etapta daireler bitiyor


Projede, 46 adet stüdyo, 322 adet 1+1, 166 adet 2+1...