03 / 05 / 2024

fikirtepe değerlendirme toplantısı

fikirtepe değerlendirme toplantısı

9 Mart 2015 Pazartesi günü, Fikirtepe'de mülk sahipleriyle anlaşma yapan firmalarla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen başkanlığında yapıldı.

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep başladı! Fikirtepeye 10 bin yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep süreci başladı. Toplam 11 bin bağımsız bölüm yer alacak proje, 18 etap halinde hayata geçirilecek...

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

İstanbul'da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul'daki devlet üniversitelerinin rektörleriyle öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi için arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de 15 bin konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İl Değerlendirme Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında il genelinde 15 bin konutun dönüşeceğini dile getirdi. 

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığında (AFAD) yapılan İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Binalarımızı değerlendirirken lütfen iyimser olmayalım" dedi.

Süleyman Soylu: Depreme karşı tedbirli olmak durumundayız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Bakan Soylu, AFAD İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Elazığ depremini değerlendirdi.

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısımları 2020'de açılacak!

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı kesimlerindeki kalan kısımlarının önümüzdeki aylarda hizmete açılacağını duyurdu.

2020'de 38 yeni millet bahçesi açılacak!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 38 ilde daha millet bahçelerini vatandaşların hizmetine sunacaklarını açıkladı. 

Marka şehirler için 2023'de atılacak adımlar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat'ta 'İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Çevre ve şehircilik konuları ile ilgili toplantı sonrasında açıklama yapan Fuat Oktay, toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilgi alanı içindeki bütün sorunların detaylı bir şekilde ele alındığını söyledi...

fikirtepe değerlendirme toplantısı Haberi

fikirtepe değerlendirme toplantısı


 09 Mart 2015 Pazartesi günü Saat 14.00 de Kozyatağı Hilton Otel'de Fikirtepe'de mülk sahipleriyle anlaşma yapan firmalarla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müdürü Yaşar Güvenç, şube müdürleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkilileri ve Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı ve  Fikirtepe’de mülk sahipleriyle anlaşma yapan firma yetkililerinin katılımda bulundu.


Toplantıda firma yetkilileriyle uygulamalara ilişkin yaşanan sorunlar ve çözümleri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Sorunları daha hızlı çözebilmek için firma temsilcilerinden oluşan oniki kişilik bir platform kurulmasına karar verildi.


Bu platform temsilcilerinin, Bakanlığımız yetkilileriyle devamlı diyalog halinde olmaları ve  sorunlara koordineli olarak ve ivedi biçimde çözüm üretilmesi üzerinde uzlaşıldı.