28 / 04 / 2024

fikirtepe firmaları eminevim

fikirtepe firmaları eminevim

Eminevim, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde proje için imza sürecine girdi. Peki Eminevim, Fikirtepe'de nerede proje yapacak? Fikirtepe Eminevim projesi hangi adalarda yükselecek? İşte Eminevim Fikirtepe projesinden ilk detaylar...

Fikirtepe'de hak sahipleri kiralarını alamıyor!

Kentsel dönüşüm şehri Fikirtepe'de hak sahipleri kiralarını alamıyor. Firmalar Araplara konut satışını hızlandırmak için reklam yapmaya başladı.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çilesi!

Fikirtepe’de 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılan evlerin sahipleri, projelerin başlamamasından şikayet ediyor. Firmaların vaatlerini yerine getirmediğini söyleyen mağdurlar sorunun çözülmesini istiyor.

Eminevim'in acı günü! Yunus Can vefat etti!

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. 

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Fikirtepe müteahhitlerine rekabet soruşturması!

Fikirtepe'de inşaat firmalarının vatandaşla anlaşma yaparken ortak hareket ettiğine ilişkin şikâyetlerin artması ile birlikte Rekabet Kurulu, müteahhitlere rekabet soruşturması başlattı. 

Fikirtepe'nin altyapı sorunu dikkat çekiyor!

Kentsel dönüşümün yılan hikayesine döndüğü Fikirtepe’de bazı projeler bitme aşamasına geldi, firmalar daire teslimlerine başlıyor ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi alt yapı ve yolları tamamlamadığı için ev sahiplerini zorlu bir süreç bekliyor

Fikirtepe'de metrekare fiyatları 15 bin TL'yi bulacak!

Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe’de metrekaresi 4 bin TL olan konutlarda fiyatın 7-8 bin TL’ye çıktığını, 15 bin TL’yi göreceğini söyledi. Nuhoğlu, “Firmalar ve kamu çalışıyor. 2017 Fikirtepe yılı olacak” dedi

Fikirtepe’de 1.3 milyon metrekare alan dönüşüyor!

Fikirtepe’de 1 milyon 330 bin metrekarelik alanda dönüşüm yapılıyor. Dönüşümün yapıldığı bölgede 160 bin kişinin yaşaması öngörülüyor. Bu yıl teslimlere başlayacak firmalar ve seneye oturumun başlayacağı parseller ile Fikirtepe yepyeni bir merkez olacak.

Dumankaya'nın Fikirtepe'de birinci ada yıkımları başladı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinin marka firmalarından birisi olan Dumankaya İnşaat ilk adasında prosedürleri tamamlayarak yıkıma başladı. Dumankaya İnşaat bu adasında imza sürecine hızlı başlamış ancak, FİKENTDER'in katkılarıyla bitirebilmişti.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Platformu toplantısı 9 Ekim'de!

Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşümü gerçekleştiren müteahhit firmalar tarafından kurulan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Platformu, Çırağan Oteli’nde gerçekleştirecek.

Eminevim Fikirtepe'de yeni proje hazırlığında!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelinde markalı konut projesi üreten 20'nin üzerindeki firmanın şantiye kurduğu Fikirtepe'de kentsel dönüşüme başlıyor.

Eminevim'den Fikirtepe'de yeni proje!

Eminevim, Türkiye genelinde markalı konut projesi üreten 20’nin üzerindeki firmanın şantiye kurduğu kentsel dönüşümün üssü Fikirtepe’de 3. Ada hak sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine proje üretmeye karar verdi.

Eminevim Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Bugüne kadar 70 binin üzerinde konut teslimatı yapan Eminevim gelen talep üzerine Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi yapacak.

fikirtepe firmaları eminevim Haberi

fikirtepe firmaları eminevim


Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde son haber Eminevim'den geldi. Fikirtepe 3. Ada sakinlerinin 3 firma arasından yaptığı seçimi Eminevim kazandı. 


Eminevim Fikirtepe için sözleşme zamanı belli oldu! Detaylar için tıklayın!


Fikirtepe 3. Ada hak sahiplerinin firma seçimi 6 Temmuz 2014 Pazar günü gerçekleşti ve Eminevim 18 Temmuz 2014 Cuma günü Eminevim Fikirtepe irtibat ofisini açtı. 



Eminevim Fikirtepe irtibat ofisi...



Eminevim Fikirtepe nerede? 


Eminevim, Fikirtepe 282 Pafta 1387-...-1392 Adalarda (3.Ada) üzerinde proje yapacak. Firma, bölgede satış ofisini açtı ve imza sürecini başlattı. 


Eminevim Fikirtepe projesi, Fikirtepe Bülbüller Sokak'ta Salı Pazarı'na komşu bir konumda hayata geçirilecek. 


Eminevim'in Fikirtepe taahhütleri neler?


Eminevim A.Ş., Fikirtepe 3. Ada'da açtığı tanıtım ofisinde taahhütlerini şöyle sıraladı;


1- Tapu istemiyoruz, tapu devri yok.


2- 24 Ay peşin kira.


3- Bir yıl aidat yok. 


4- 10 milyon teminat mektubu. 


5-...