06 / 05 / 2024

fikirtepe firmaları ne yapıyor

fikirtepe firmaları ne yapıyor

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi sürecinde inşaat firmalarından hangileri yapı ruhsatı aldı? Hangileri sıra bekliyor? Fikirtepe'de sorunlu adalar hangileri? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hareket ettiği Fikirtepe proje haritası...

SPK'dan 3 şirkete daha halka arz onayı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 3 firma için daha halka arz onayı verdi. Hangi firmalar ne zaman, hisse başı kaç TL fiyatla halka arz edilecekler? İşte merak edilen haberin detayları...

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Tasfiye edilen faizsiz ev firmalarında para iadesi ne zaman olacak?

Tasfiye edilen faizsiz konut firmaları mağdur olan vatandaşlar paralarını ne zaman alacağını araştırıyor. İşte faizsiz ev şirketleri iade süreçleri...

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili Kadıköy ilçesinde konumlu Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'nde yer alan Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Gayrimenkul firmalarının değerleme sektörüne kattıkları!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. İş Geliştirme Sorumlusu Harita Mühendisi Cemre Şalcı, gayrimenkul firmalarının değerleme sektörüne kattıklarını yazdı. 

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

fikirtepe firmaları ne yapıyor Haberi

fikirtepe firmaları ne yapıyor

Fikirtepe kentsel dönüşümde inşaat firmaları ne durumda?

Fikirtepe'de imzalar hızla atılıyor!


Fikirtepe kentsel dönüşüm süreci kapsamında hangi inşaat firması, ne durumda? İşte Fikirtepe Dumlupınar Eğitim Merpenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM) tarafından hazırlanan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da kabul gören o harita....


Fikirtepe'de yapı ruhsatı alan firmalar!


- Teknik Yapı, 


- Anka Yapı 


- Emay Yapı



Fikirtepe'de ruhsat bekleyen firmalar!


- Baysaş İnşaat 


- Nuhoğlu İnşaat (Tapu tevhidini (birleştirme) tamamladı)  



Fikirtepe'de tapu tevhidi için bekleyen firmalar!


- Ekşioğlu İnşaat


- Selimoğlu İnşaat


- Vartaş İnşaat



2/3 imza çoğunluğu sağlayan firmalar!


- E7 Group, 


- Taş Yapı, 


- Güral İnşaat, 


- Sunja İnşaat, 


- Eba İnşaat, 


- Ceylan İnşaat, 


- Usta İnşaat, 


- Maritaş, 


- Sefa İnşaat, 


- Anka Yapı, 


- Teknik Yapı, 


- CC İnşaat, 


- SRP, 


- Dumankaya İnşaat, 


- Mutlu İnşaat, 


- Başaran İnşaat, 


- Haldız İnşaat. 



2/3 çoğunluğu sağlayamayan firmalar!


- Platin Group, 


- Sevgili İnşaat, 


- Babacan İnşaat...