06 / 05 / 2024

fikirtepe gaziosmanpaşa proje

fikirtepe gaziosmanpaşa proje

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini 20 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi yarın ihaleye çıkıyor. 431 adet konutun yer aldığı proje altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları 2021!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları ve proje detayları...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekilişi yarın!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri yarın belirlenecek.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi 12 Şubat'ta!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri 12 Şubat tarihinde belirlenecek.

fikirtepe gaziosmanpaşa proje Haberi

fikirtepe gaziosmanpaşa proje

ULUSLARARASI inşaat sektörü dergisi ENR’ın (Engineering News Record) müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak oluşturduğu ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesi açıklandı. Geçen yıl 42 Türk şirketin olduğu listeye bu yıl 43 şirket girdi. Listeye bu yıl ilk kez giren Öztürk İnşaat ise Türk şirketleri içinde birinci, dünya sıralamasında 18’inci sırada yer alması ile dikkat çekti. 10 yıl önce Afrika pazarına girdiklerini belirten Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, “Gine, Gana, Kamerun, Angola, Tanzanya, Zambiya ve Sudan’da yatırımlarımız var. Afrika ve Suudi Arabistan’da şuan devam eden iş büyüklüğü 3.6 milyar dolar. Kamerun’da geçen yıl kazandığımız 740 milyon dolarlık duble karayol projesi sürüyor. 100 bin Endonezya hacısına hitap edecek 1.3 milyar dolarlık...