27 / 04 / 2024

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı.

Çalışmalarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin merakla beklenen İstanbul 2023 projesi Gaziosmanpaşa'da yükselecek.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Paylaşılan detaylara göre, TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa 2023 projesinde 431 yeni konuta yer verilecek. Yine verilen bilgilere göre, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

Peki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesinde konutların dışında ticari alanlara yer verilecek mi? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesinin ihalesi saat kaçta gerçekleştirilecek?
 


Geri Dön