10 / 05 / 2024

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.



Peki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesinde konutların dışında ticari alanlara yer verilecek mi? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesinin ihalesi saat kaçta gerçekleştirilecek?

Çalışmalarını süren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi projesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi olarak hayata geçirilecek. 

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi 2023 projesinde 431 adet konut yer alacak. Söz konusu projede konutların dışında ticari alanlar yer almayacak.

Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşine de yer verilen TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanı şu şekilde:

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Yıldıztabya Mahallesi 1 Kısım (5 Bölge) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2 Etap 431 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ve Diyafram Duvar İmalatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi  ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.
 

TOKİ'den o şehre 2 yeni proje müjdesi! 

TOKİ İzmir projesinde son dakika! 614 konutluk yeni proje için tarih resmen belli oldu!

TOKİ  Ankara  2023 projesini bekleyenler acilen bakın! Bu ilçedeki yeni proje için tarih belli oldu!


Geri Dön