20 / 05 / 2024

Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor?

Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor?

İhtiyaç kredisi faizleri oldukça yüksek oranda, 12 ay vadeli 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi faizi yüzde 3,99 ila yüzde 5,99 arasında değişim gösteriyor. Vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların yeni müşterilere özel sundukları sıfır faizli kredi kampanyaları merak ediliyor.



Vatandaşlar kredi çekmeden önce ilk yapılması gereken ihtiyacın tam olarak belirlenmesidir. Bankaların sunduğu farklı tekliflerin karşılaştırılması. Bankaların faiz oranları ve vade sürelerinde ciddi değişiklikler olabiliyor. Öte yandan bazı bankalar yeni müşterilere özel sıfır faizli kampanyalar sunuyor. Bu kampanyalar arasında en fazla alınabilecek kredi 30 bin Türk Lirası olarak görünüyor. Bu rakam ise taksitli nakit avans ve ihtiyaç kredisi şeklinde bütünleşik olarak veriliyor.

Banka banka sıfır faizli kredi kampanyaları nelerdir?

QNB Finansbank yeni gelen müşterilerine 30 bin Türk Lirası faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Finansbank’ın bu kampanyasında 3 ay vadeli 20 bin Türk Lirası taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi şeklinde sunuluyor.

dunya.com'da yer alan içeriğe göre; Denizbank’ın yeni müşterilere özel 25 bin TL’lik sıfır faizli kredisi ise 6 ay vadeli 10 bin TL’ye varan kredi, 3 ay vadeli 15 bin Türk Lirası nakit avans veriyor.

Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor?

Türkiye İş Bankası da yeni müşterilere özel bir kampanya 25 bin Türk Lirası krediyi 3 ay taksitle sıfır faizsiz vereceğini duyurdu.

Garanti BBVA’nın yeni müşteri kampanyası var. Garanti 6 ay vadeli 20 bin Türk Lirası  miktarlı kredi imkanı sağlıyor.

Akbank sıfır faizsiz taksitli geri ödeme ile 20 bin Türk Lirası kredi sağlıyor. Akbank’ın yeni müşterilere özel bu kampanyasının vade süresi ise 3 ay.

En Para’nın yeni müşterilere yönelik kampanyasında ise sıfır faizli 15 bin Türk Lirası  kredi kullanılabiliyor. Masrafsız ihtiyaç kredisi şeklinde çekilebilecek kredinin vadesi ise 4 ay olarak belirlendi. 

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) internet uygulaması CEPTETEB üzerinden 10 bin Türk Lirası  faizsiz kredi veriyor. Vade ise 6 ay olarak kaydedildi.

Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi ödeme tarihi açıklandı!

Bankalardan 31 Mayıs 2024 uyarısı! Peş peşe duyurdular, başvuranın hesabına 25 bin TL geçiyor!

Tasarruf finansman sektörünün büyüklüğü 29 milyar TL'yi aştı: Faizsiz konut ve araç satışı da dijitalleşiyor!

Togg faizsiz kredi kampanyasını uzattı!

Faizsiz kredi için son 6 gün uyarısı geldi, hesaplara anında geçiyor! İşte bankaların Nisan 2024 kampanyaları!

Togg'dan faizsiz kredi kampanyası!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön