19 / 05 / 2024

Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi ödeme tarihi açıklandı!

Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi ödeme tarihi açıklandı!

Evlenmeyi planlayan milyonlarca gencin takip ettiği ve 48 ay vadeli 150 bin Türk Lirası faizsiz evlilik kredisinde yaşanan son gelişmeler neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihini duyurdu.



Evlilik kredisi 48 ay vadeli, faizsiz 150 bin Türk Lirası olarak verilecek. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu kapsamında tesis edilen 48 ay vadeli faizsiz 150 bin TL’lik evlilik kredisi ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Macaristan Kültür ve İnovasyon Bakanı Janos Csak'ın katılımıyla düzenlenen Türkiye ile Macaristan'ın Aile Yapısının Güçlendirilmesine Yönelik Özgün Yaklaşımlar Paneli'nde konuştu. Bakan Göktaş, sıfır faiz oranlı 150 bin TL'lik evlilik kredisi başvurusu kabul edilen gençlere ödemelerin Mayıs ayı içerisinde yapılacağını ifade etti.

 Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi ödeme tarihi açıklandı!

dunya.com'da yer alan habere göre; Bakan Göktaş’ın sıfır faizli evlilik kredisiyle ilgili açıklaması şu şekilde: "Gençlerimizin aile kurmalarını desteklemek ve onları her türlü sosyal riske karşı korumak için Aile ve Gençlik Fonunu kurduk. Bu fonla genç çiftlerimize faizsiz kredi desteği sağlıyoruz. Bu vesileyle Mayıs ayı içerisinde başvuruları kabul edilen gençlerimizle ödemeleri yapacağımızın müjdesini de paylaşmak istiyorum." dedi.

Evlilik kredisi ne zaman hesaplara yatacak? 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin TL'lik kredide flaş gelişme!

Evlilik kredisine 1.981 çift başvurdu! Evlilik kredisi başvurusu 2024: Aylık 3 bin 125 TL taksitle, faizsiz 150 bin TL!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Evlenecek çiftlere müjde! Evlilik kredisi şartları açıklandı

Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön