03 / 05 / 2024

Fikirtepe ihtarname açıklaması

Fikirtepe ihtarname açıklaması

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Fikirtepe'de Sevgili Yapı ile birlikte bulunduğu ada sakinlerinin ihtarnamelerine cevap verdi. Selimoğlu yazılı açıklamasında, "Selimoğlu Group olarak Fikirtepe'de çözümsüzlük tarafı olmayacağız" dedi.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

İBB'den Reina açıklaması!

39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina bu sabah erken saatlerde yıkıldı. Konuyla ilgili İBB açıklama yapı. İşte İBB'nin Reina açıklaması!

İş GYO'dan bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması yaptı.

Enka İnşaat'tan kar payı dağıtım açıklaması!

Enka İnşaat, KAP'ta kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin bildirimde bulundu. İşte Enka İnşaat'tan kar payı dağıtım açıklaması..

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Fikirtepe ihtarname açıklaması Haberi

Fikirtepe ihtarname açıklaması


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Selimoğlu Group ve Sevgili Yapı'nın yer aldığı 33. Ada üzerinde hak sahibi olan Fikirtepeliler, noter kanalıyla çektikleri ihtarnamelerle iki firmayı da 30 aydır süren 'faaliyetsizlik' ile kentsel dönüşümü sekteye uğratmakla suçlamıştı.


Emlakkulisi.com manşetinde yer alan haberde Selimoğlu Group yetkililerine hitaben yazılan ihtarnamede "Azınlık oranda olduğunuzdan inşaat yapabilme imkanınızın bulunmadığı açıkça görülmektedir" denilerek firmanın adadaki yüzde 10'luk payına vurgu yapılmıştı. İşte o haberimiz; 


Fikirtepeli'den Selimoğlu Grup ve Sevgili Yapı'ya ihtarname!


Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, bu haber üzerine Emlakkulisi.com'a yaptığı yazılı açıklamada, haberde ihtarnamede adı bulunan hak sahibi ile Selimoğlu Group arasında bir sözleşme olmadığına dikkat çekerek "Bizim sorumluluğumuzda olmamasına rağmen yüzde 10'luk kesimin mağdur olmasının önüne geçmek üzere onların da sözleşmelerini tamamlayacağız" dedi. 


İşte Selimoğlu'nun...