19 / 05 / 2024

Fikirtepe Mahallesi ne olacak

Fikirtepe Mahallesi ne olacak

Yeni Fikirtepe nasıl olacak? Kaç metrekare inşaat yapılacak? Yeni Fikirtepe, kaç bin kişinin adresi olacak? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Yeni Fikirtepe Şehir Planı 2014!..

Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ‘Prag’la Roma’yla yarışır’ dediği Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili yıllardır konuşan çok ama adım atan yok... Peki Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Kayseri Süleymanlı Mahallesi'ne modern sosyal tesis geliyor!

Kırsal mahallelere bir çok yatırım ve hizmet yapan Talas Belediyesi bir kaç mahalleye kazandırdığı sosyal tesisi Süleymanlı Mahallesi’ne de kazandırmak için çalışmalar sürdürüyor.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 700’e yakın vatandaşa tapu tahsisi yapılmasıyla ilgili karar süreci tamamlandı. Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi verildi. 

TOKİ'den Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi'ne 709 yeni konut!

TOKİ, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'ne toplamda 709 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi Konutları için ihale tarihi belirlendi. 

TOKİ'den Samsun Nalbantlı Mahallesi'ne 504 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun'da Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Nalbantlı Mahallesi 504 konutluk proje yapacak..

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

Fikirtepe Mahallesi ne olacak Haberi

Fikirtepe Mahallesi ne olacak


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ocak 2014’te hazırlanan Yeni Fikirtepe Şehir Planı 2014 dosyasından kesitler ile yeni Fikirtepe projeksiyonu şöyle…



Yeni Fikirtepe burada konumlandırıldı!


Yeni Fikirtepe, E-5 VE TEM otobanlarının hemen yanında, iki adet Metro İstasyonu, Metrobüs ve Marmaray bağlantısı ve 2016 yılında açılacak olan Avrasya Oto Tüneli’nin  hemen girişinde bulunuyor. Lokasyon, İstanbul şehrinin iki ucu ve tarihi yarımada arasında en kolay ulaşım bağlantısı olan bir konuma sahip.



E-5 ve TEM karayolları: İstanbul’un ana karayolu ulaşımını oluşturan E5 ve TEM otobanları Yeni Fikirtepe’nin önünden geçiyor.


Metro: 2012 yılında açılan Kadıköy – Kartal hattı, Anadolu yakasının ilk Metrosu olma özelliğini taşıyor.


Marmaray: Tarihi yarımada ile Anadolu yakasını birleştiren Marmaray tarihsel bir özlemi gideriyor.


Avrasya Oto Tüneli: 2016 yılında inşası bitirilmesi planlanan tünelin girişi Yeni...