18 / 05 / 2024

fikirtepe mahallesinde kaç bina yıkılacak

fikirtepe mahallesinde kaç bina yıkılacak

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak tamamlanmayınca suç yuvasına dönen Fikirtepe Mahallesi’nin sakinleri bürokrasiden dolayı dertli. Mahalleli, inşaat firmalarının yıkım izni alabilmesine rağmen bina ruhsatı alamamasına dikkat çekiyor...

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 739 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Kağıthane Belediyesi 92 metrekarelik arsayı satıyor!

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane Şirintepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik'te 2 taksitle arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Trabzon'da uygun fiyata arsa satışı! Elinizi çabuk tutun sakın kaçırmayın! 

Trabzon Maçka Belediyesi Başkanlığı'ndan Esiroğlu mahallesinde ve merkezde yer alan 6 adet taşınmaz ihale usulüyle satışa sunuldu. İşte detaylar...

Kaş Milli Emlak Şefliği'nden 50 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Antalya Kaş Milli Emlak Şefliği, Antalya'nın Kaş ilçesi Kalkan mahallesinde bulunan 14 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 49 milyon 908 bin TL olarak belirlendi. 

Bornova Belediyesi'nden kaçak yapı temizliği!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yakaköy Mahallesinde 2B arazileri üzerinde inşa edilmiş olan kaçak yapıların yıkımına ilişkin kamuoyunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

Silivri'de tarım arazisine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesi, Akören Mahallesinde tarım arazisi üzerine kaçak ve ruhsatsız olarak yapıldığı tespit edilen 2 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Silivri Çayırdere Mahallesi'nde 2 kaçak yapı yıkıldı!

Çayırdere Mahallesinde hazine arazisine inşa edildiği belirlenen 2 kaçak yapı, Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kaş'ta kreş inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılmasını planladığı kreşlerin yapımına başlandı. Kaş'ın Andifli Mahallesinde yapımına başlanan kreş binası içinde sosyal hizmetler ve ATASEM merkezi de bulunacak.

A101'in kaç şubesi var 2020?

Türkiye'nin en ücra noktalarına, vatandaşların hak ettiği hizmeti ulaştırmayı kendine hedef olarak belirleyen A101 hemen her gün yeni mağazalar açıyor. A101 Türkiye'nin 81 ilinde 914 ilçesinde 6 bin 850 mahallesinde şube açtı. Peki A101'in kaç şubesi var 2020?

Kağıthane'de okul yapım çalışmaları mecliste!

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Seyrantepe Mahallesinde bulunan bir arsanın imar planında yer alan okulların ne zaman inşa edileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kağıthane Talatpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kaçak yapılar için mücadelesine devam eden Eyyübiye Belediyesi, Muradiye Mahallesinde bulunan kaçak yapılar için, yıkım kararı aldı.

fikirtepe mahallesinde kaç bina yıkılacak Haberi

fikirtepe mahallesinde kaç bina yıkılacak


Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak tamamlanmayınca suç yuvasına dönen Fikirtepe Mahallesi’nin sakinleri bürokrasiden dolayı dertli. İstanbul Ankara arasında mekik dokuyan mahalleli, inşaat firmalarının yıkım izni alabilmesine rağmen bina ruhsatı alamamasına dikkat çekiyor.


Uzun süredir kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı Kadıköy’ün Fikirtepe Mahallesi’nde mevcut 61 yapı adasından sadece 4 tanesinde tamamen yıkımlar bitirilebildi. Mahalledeki yaklaşık 15 bin binadan 3 bini yıkılırken boşaltılan 5 bin bina ise suçluların merkezi oldu. Yıllardır Ankara İstanbul arasında mekik dokuyan mahalleli ise bu duruma Ankara’daki bürokrasinin sebep olduğunu düşünüyor. İnşaat firmalarının yıkım ve hafriyat izni alabilmesine rağmen yeni bina ruhsatı alamadığı için işlerin yürümediğini savunan Fikirtepeliler bir kentsel tasarım projesinin bile on defa Ankara’ya gidip gelmesinin süreci uzattığından şikayetçi. Her şeyin Ankara’dan yürütülmesinin yanlış olduğunu düşünen vatandaşlara göre...