04 / 05 / 2024

fikirtepe platformu açıklaması

fikirtepe platformu açıklaması

Fikirtepe Platformu Emlakkulisi.com'da yer alan ve Akşam Gazetesi tarafından yapılan‘’Fikirtepe’nin boş olması araba hırsızlarının fırsatı oldu’’ başlıklı haber yansımasında yer alan yazı hakkında açıklama yatpı.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Kültürpark Platformu'ndan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı açıklaması!

Dün Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’nın meclisin onayına sunulacağı toplantıya dakikalar kala Kültürpark Platformu flaş bir adım attı. Meclis önünde basın açıklamasında bulunan platform, Başkan Soyer ve meclis üyelerine seslenerek planı ‘reddedin’ dedi. 

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Fikirtepe Platformu'ndan Bakanlığa 'yasal düzenleme' çağrısı!

Leke Fikirtepe kampanyası, ikinci ayında da devam ediyor… Fikirtepe Platformu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “Yasal Düzenleme” çağrısı yapıyor.

TAV'dan 3. havalimanı ortaklık açıklaması!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 3. havalimanı ortalık açıklaması yaptı...

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

TSKB GYO'dan gündem maddelerinin iptali dava açıklaması!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO gündem maddelerinin iptali dava açıklamasını yaptı. 

Akiş GYO'dan özel durum açıklaması!

AKİŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)özel durum açıklaması yaptı...

Deniz GYO'dan özel durum açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması yaptı..

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Ankara Projesi ile ilgili dava açıklaması yaptı. Açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

İş GYO'dan bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması yaptı.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

fikirtepe platformu açıklaması Haberi

fikirtepe platformu açıklaması

Türkiye’de, 6306 no’lu kanun ile depreme dayanıklı konutlar oluşturma amacı ile başlayan kentsel dönüşüm sürecinin en büyük örneği ve ülkemizin ilk planlı kentsel dönüşüm projesi Fikirtepe’dir. Fikirtepe’deki çalışmalar 2012 yılında başlamış olup 4 yıldır devam etmektedir. Bu çalışmaları hızlandırmak amacıyla geçtiğimiz yıl Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği tarafından Fikirtepe Platformu kuruldu.  


Bugün, 57 adada dönüşümün devam ettiği Fikirtepe’nin çehresi her geçen gün olumlu yönde değişmektedir. Bu değişim için, İstanbul’un sosyal ve kültürel yaşam merkezi olmasına katkıda bulunacak olan Fikirtepe Platformu üyesi 20 inşaat firması çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Fikirtepe Platformu’nun çalışmaları ile haberinize yansıyan ‘tehlikeli’ ve ‘izbe’ algısı örtüşmemektedir. Ortaya çıkan tablo, hem arsa sahipleri hem de oradan ev alan yeni sahipleri bakımından başarılı bulunmakta ve dünyaya örnek olacak bir...