06 / 05 / 2024

fikirtepe selimoğlu projesi son durum

fikirtepe selimoğlu projesi son durum

Fikirtepe'de en çok adada anlaşma gerçekleştiren Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Evlerini boşaltıp kiraya çıkanlar için firma olarak 9 aydır her ay 1 milyona liraya yakın kira veriyoruz.

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin ihya sürecini başlattı. İşte Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi başladı!

Saraçoğlu Projesi hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Saraçoğlu Projesi’ni tamamen çevre ve doğa merkezli bir yaklaşımla ele alıyoruz. Saraçoğlu’nun tarihi dokusunu oluşturan buradaki 44 tescilli yapıyı restore ederek, muhafaza ediyoruz'' dedi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

fikirtepe selimoğlu projesi son durum Haberi

fikirtepe selimoğlu projesi son durum


Fikirtepe'de uzayan bürokratik süreç proje yapan firmaları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Fikirtepe'de en çok adada anlaşma gerçekleştiren Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Evlerini boşaltıp kiraya çıkanlar için firma olarak 9 aydır her ay 1 milyona liraya yakın kira veriyoruz. Uzayan bürokratik süreçler nedeniyle firmalar artık yeter demeye başladı" dedi. Fikirtepe'nin Türkiye'nin iddialı dönüşüm projeleri arasında yer aldığını, bölgedeki evlerin eski yapıların tamamen temizlenip medeni bir şehir kurulmasını amaçlandığını kaydeden Selimoğlu, "Ancak beklentiler gerçekleşmiyor. Sözler verüiyor fakat yerine getirilmiyor. Biz 3-4 adada yüzde 100 anlaştık. Ancak yaşanan tıkanmayı çözemiyoruz" diye konuştu. Mimarlar Odası ve Anayasa Mahkemesi'nin itirazlarından dolayı bürokratik sürecin uzadığını savunan Hızır Selimoğlu, ayrıca Tüketici Kanunu'nda değişen bazı maddelerin de, ön satış yapmalarını engellediği gibi reklam yapmalarını...