05 / 05 / 2024

fikirtepe yükseliyor

fikirtepe yükseliyor

Baysaş İnşaat, Fikirtepe'de metrekare fiyatlarının iki katına çıkacağını iddia ediyor.Konutta durgunluğa neden olan seçimler, Ramazan ayı ve yaz mevsiminin geride kalmasıyla birlikte inşaat firmaları açılacak yeni sezon için şimdiden kolları sıvadılar.

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Dolar ve altın niçin yükseliyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar ve altın niçin yükseliyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik o analizi...

İstanbul'da kiralık ve satılık ev fiyatları neden yükseliyor?

İstanbul genelinde satılık ve kiralık ev fiyatları zirveye tırmanmaya devam ediyor. Peki konut fiyatları neden yükseliyor. İşte sektörde son durum.

Konut fiyatları niçin yükseliyor? Nereye kadar yükselir?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Konut fiyatları niçin yükseliyor? Nereye kadar yükselir?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Konut kredisi faizleri yükseliyor mu?

Kamu bankaları (Ziraat, Halkbank, Vakıfbank) tarafından devreye alınan Cumhuriyet tarihinin en düşük kredi faizi paketi sonrası konuyla ilgili son dakika araştırmalar artarak devam ediyor. Peki konut kredisi faizleri yükseliyor mu?

Berat Albayrak: Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sektörel güven endekslerindeki artışla ilgili konuştu. Albayrak "Ekonomimiz adım adım yeniden yükseliyor." dedi.

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 

Depremin vurduğu Elazığ'da yeni konutlar yükseliyor!

Elazığ'da 5 ay önce yaşanan 41 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan 6.8'lik depremden sonra hasarlı binaların yıkımı sürerkeni yeni konutlar da yükseliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Osmangazi Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi inşaatı yükseliyor.

fikirtepe yükseliyor Haberi

fikirtepe yükseliyor

İmar sorunlarının çözüldüğü ve milyarlarca liralık birçok gayrimenkul projesinin yükseldiği fikirtepe, inşaat sektöründe yeni sezonun gözdesi olmaya aday. Anadolu yakasındaki iddialı yatırımların adresi Fikirtepe gayrimenkulde kısa sürede elde ettiği getiri ile Primtepe sıfatını kazanarak sektörü yatırıma motive etti. Bölgede konutların metrekare fiyatı 2 yıl içinde ikiye katlandı. İki yıl önce 4 bin 400 lira seviyesinde olan metrekare birim fiyatı bugün 8 bin lira seviyesine ulaştı.


'Fikirtepe Primtepe oluyor'


Fikirtepe’nin ilk ruhsat alarak dönüşümünü başlatan firması Baysaş İnşaat, bölgede metrekare fiyatlarının yükselişini sürdüreceğini ve iki yıl içinde iki haneli rakamlara ulaşacağını belirtiyor. Bölgede yeni ruhsatların alındığına dikkat çeken Baysas İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, Fikirtepe’nin Primtepe vasfının daha da pekişeceğini, geleceğine inandıkları bölgede yatırımları sürdüreceklerini söyledi. Aydın İstanbul 216 projesinin ardından...