18 / 05 / 2024

Fikirtepede 2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor

Fikirtepede 2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor

İstanbul Fikirtepe'de ruhsatını alan Baysaş, İstanbul 216 projesinin satışına başladı. Şemsettin Aydın, iki metrekare yeri olanların dönüşümü tıkadığını belirterek, "Artık Fikirtepe'de dönüşümün önü açılıyor" dedi.

Narova 3.Etap'ta metrekare fiyatı 2 bin 885 TL!

Narova 3.Etap'ta metrekare fiyatı 2 bin 885 TL'den başlıyor. İzmir Narova 3.Etap, Ekim 2018'de teslim ediliyor...

İzmir Kuzeyşehir Evleri'nde metrekare fiyatları 2 bin 500 TL'ye!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen Kuzeyşehir projesinde metrekare fiyatları 2 bin 500 liradan başlıyor. Proje 150 milyon yatırım değeriyle yükseliyor.

Tual Bahçekent'te metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL!

Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Tual Bahçekent'te metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL olarak belirlendi...

Meram Belediyesi'nden 2 milyon metrekare asfalt!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Meram’ın tüm cadde ve sokaklarının vatandaşlarımız tarafından daha rahat kullanılabilmesi için 2016 yılında toplamda 2 milyon metrekare asfalt çalışması yapmayı hedefliyoruz" dedi

Denizli'de 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşendi!

Denizli Belediyesi, ilçelere 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşedi. Geçen yıl 17 ilçeye yaklaşık 600 bin metrekare beton kilit parke taşı bu yıl 2 katına çıkarıldı.

Tem 34'te metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL'den başlıyor!

İstanbul’un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren Tem 34'te metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL'den başlıyor. Proje İstanbul Esenyurt’un Kıraç bölgesinde Mahmutbey gişelerine yalnızca 10 dakika mesafede yer alıyor.

İzmir Novus Ventus'da metrekare birimi 2 bin 300 Dolar'dan başlıyor!

2 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl'i, Bayraklı İlçe'sinde yer alıyor. Projedeki ofislerin alanları 88 metrekareden başlıyor. İzmir Novus Ventus'da metrekare birimi 2 bin 300 Dolar'dan başlıyor.

Antalya'da metrekare başına konut fiyatları yüzde 2.79 arttı!

Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Reidin verilerine göre, fiyatlar yüzde 2.2 arttı. Aralık ayında Antalya'da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.79 oranında arttı. Antalya, fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu.

Zekeriyapark Villa'da metrekare fiyatı 2 bin 500 dolar!

Zekeriyapark Villa Projesi'nde metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor. 6 blok 12 adet ikiz villadan oluşan projede her villa 350 metrekare önünde kendine ait bahçesi olan 6 oda+1 salon tasarlandı.

Colliers İnternational'dan Şanlıurfa'da satılık arsa!

Colliers İnternational Turkey, Şanlıurfa Merkez'de 3 milyon 750 bin dolara 1.395,2 metrekare yüzölçümlü otel arsasını satışa çıkardı. Satış pazarlık usulü ile gerçekleşecektir.

İstanbul'da evlerin metrekare fiyatı 2 bin 60 TL!

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Türkanık: "İstanbul'da ev için harcanan para metrekare başına 2 bin 60 lira. Bu rakam Türkiye genelinde 1690 lira civarlarında" dedi.

Edirne Lalapaşa TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Edirne Lalapaşa'da 75,2 metrekare büyüklükte 2+1 daireler bulunuyor. Projede 260,48 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Edirne Lalapaşa TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Edirne Lalapaşa taksitleri ne kadar?

TOKİ Edirne Lalapaşa'da daire fiyatları 78 bin 145 TL'den başlıyor. Projede 75,2 metrekare büyüklüğe sahip konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Edirne Lalapaşa taksitleri ne kadar?

Fikirtepede 2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor Haberi

Fikirtepede 2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor

İstanbul'da kentsel dönüşümün pilot bölgesi olan ve 4 yıldır birçok sorun nedeniyle sürecin başlayamadığı Fikirtepe'de, inşaatlar başlıyor. Özellikle 3'te 2'si anlaşma imzaladığı halde karşı çıkan diğer 3'te l'lik dilim için acele kamulaştırmaların başlaması, bölgede dönüşümü hızlandırmaya başladı. 


Fikirtepe'de 253 hak sahibinin olduğu adada kamulaştırmaya gerek duymadan yüzde 100 ile anlaşarak, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'ııden ilk ruhsatı alan Baysaş. projesinde satışlara başladı. Fikirtepe'de 4 yıldır çalışan Baysaş, iki adada proje yapacak. Bu adalardan ilkinde gerçekleşecek proje, İstanbul 216 adıyla satışa çıktı. Toplam 541 konut ve 12 ticari birimin bulunduğu projenin temelleri de atıldı. 


Adana'dan Fikirtepe'ye


Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, 4 yıldır Fikirtepe'de çalışmalarının olduğunu belirterek, "Biz Adana merkezli bir firmayız. 1993 yılından bu yana yap-sat inşaatlar yapıyoruz. 


İstanbul'a 5...