07 / 05 / 2024

Fikirtepede 5 firma ruhsat aldı

Fikirtepede 5 firma ruhsat aldı

Kentsel dönüşüm çerçevesinde, 1.5 milyon metrekarelik alan üzerinde 64 projenin hayata geçirileceği Kadıköy Fikirtepe'de, 5 proje ruhsat alırken, 5 projenin daha yakın zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ruhsat alması bekleniyor.

Pegasus açıkladı! Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs'ta alınan biletleri indirimli satacak!

Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldığını duyurdu. Buna göre, Pegasus yeni bir bilet kampanyasını açıkladı. Firma, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 13 Mayıs-9 Haziran 2024 tarihlerinde uçuş sağlanacak. Biletler yüzde 40 oranında i

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Rekabet Kurulundan 5 kozmetik firmasına şok soruşturma! Hangi kozmetikçiler var?

Rekabet Kurulu, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren 5 firma hakkında soruşturma açılması kararı aldı.

Çinli firma yine rekor kırdı! Saniyede 100 tane sattı 5 dakikada stokları bitti

Türkiye'de büyük bir pazara sahip olan Xiaomi'nin, yeni çıkan K60 modeliyle 5 dakikada stokları tükendi. Cihaza rağbet büyük olurken Xiaomi ise bu ilgiden memnun.

Otomotiv satışlarında zirve yerli üreticilerin oldu! 4 yerli üretici firma yer aldı! İşte o markalar...

Türkiye otomotiv pazarında 2022 senesinin ilk 6 ayında toplam satışlarda, zirvenin ilk 5'inde 4 yerli üretici firma yer aldı! İthal araçların satışlardan aldığı pay yüzde 56,55, yerli üretim araçların payı ise yüzde 43,44 olarak belirlendi.

Yollarda elektrikli şarj istasyonu kuracak 5 firma belli oldu! Türkiye'de bir ilk olacak

Benzinli ve dizel otomobillerin yollardan çekilmesine kısa bir süre kaldı. Artık yollarda benzin ya da mazot almak için benzin istasyonlarına uğrama dönemi sona erecek. Yollar şarj istasyonlarıyla donatılacak. Türkiye'de şarj istasyonu kuracak ilk 5 firma açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'daki iki araziyi 1.7 milyar TL'ye sattı!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'da yer alan iki ayrı parseli için bugün ihale gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye, göre ihaleye 5 firma tarafından teklif verildi. Ankara merkezli Pasifik GYO'nun iki arsayı toplam 1 milyar 774 milyon TL'ye aldığı belirtildi.

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

İnşaat sektöründe 5 müteahhit firma 161 milyar TL'lik iş üstlendi!

Türkiye ekonomisinde lokomotif sektör olan inşaat sektöründe, son 5 senede en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitler belirlendi. Türkiye'de en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitlere son 5 senede verilen 55 ihalede tam 161.3 milyar Türk Lirası tutarındaki işi 5 firma üstlendi. 

2020’de en çok iş alan 20 müteahhit belli oldu!

Türkiye’nin 2020'de en çok sözleşme imzalayan 20 müteahhidi açıklandı. Listenin başındaki 5 firma değişmedi. İlk sırada 20 sözleşmeye 34.5 milyar TL imza atan Kalyon İnşaat oldu. Kolin ikinci, Cengiz üçüncü, Makyol dördüncü, Özgün beşinci sırada yer aldı. 

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

Şeker Finansal Kiralama 5 firmadan 6.8 milyon TL alacak!

Şeker Finansal Kiralama'nın takipteki alacaklarından 5 firmanın toplam 25 milyon 862 bin 356 TL'lık takip riskinin tamamı için karşılık ayrıldığı muhasebe kayıtlarından görülmüş olup firma risklerinin nazım hesaplarda takip edilmesi kararlaştırıldı. 

Gayrimenkul ve inşaata gelen Katarlı firma sayısı 45’e ulaştı!

Son 5 yılda 30 firma daha geldi, Türkiye’de faaliyet gösteren Katarlı gayrimenkul firmalarının sayısı 45’e çıktı...

Fikirtepede 5 firma ruhsat aldı Haberi

Fikirtepede 5 firma ruhsat aldı

Kentsel dönüşüm çerçevesinde, 1.5 milyon metrekarelik alan üzerinde 64 projenin hayata geçirileceği Kadıköy Fikirtepe'de, 5 proje ruhsat alırken, 5 projenin daha yakın zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ruhsat alması bekleniyor. 


Bölgede Yenitepe adlı 1100 konutluk Yenitepe Kadıköy projesini yapacak olan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Şu andabizimyaptığımız Yenitepe, Teknik Yapı, Emay İnşaat, Baysaş ve Anka Yapı firmaları Fikirtepe projelerinde ruhsatlarını aldı. 5 firmanın da planlarını Büyükşehir Belediyesi onayladı. Şimdi Bakanlık'tan ruhsat bekliyorlar" diye konuştu. Fikirtepe'nin geleceğinin aydınlık olduğunu aktaran Nuhoğlu, "Anadolu Yakası'ndaki tüm satışların en fazlası burada gerçekleşecek" yorumunu yaptı. 



Ay sonunda temel atılacak

Firma olarak Yenitepe projelerinde hafriyat çalışmalarını sürdürdüklerini, ay sonunda ise projenin temelini atacaklarını aktaran Nuhoğlu, "Mart ayında itibaren özellikle E-5 aksında 9'a yakın firmanın inşatlarının yükseldiğini...