07 / 05 / 2024

fikirtepede inşaat yapacak firmalar hangileri

fikirtepede inşaat yapacak firmalar hangileri

Türkiye’nin 1 numaralı emlak sitesi Emlakkulisi.com, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’ni masaya yatırıyor. Fikirtepe’de hangi firmalar var, hangi firmalar sıra bekliyor, neler oluyor? İşte Fikirtepe’de esen değişim rüzgarları…

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni bina inşaatında son durum!

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni binasına rekor imar hakkı verilmişti. Şimdi AVM, otel gibi gayrimenkullerin satışından pay alarak inşaatı yapacak firmanın havlu attığı, TOKİ'nin projeden çekildiği ve Merkez'in şimdi binayı cebinden yaptıracağı ileri sürüldü...

Londra'da inşaat işçileri iş başı yapabilecek!

Londra'da evde çalışmaları mümkün olmayan inşaat veya fabrika işçileri gibi çalışanlar, işbaşı yapacak.

italya'da inşaat sektörü iş başı yapıyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında İtalya'da ilk olarak inşaat, imalat ve toptan ticaret sektörleri işbaşı yapacak.

İtalya'da inşaat sektörü yarın faaliyete geçiyor!

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle en çok etkilenen ülkelerden olan İtalya'da yarın "virüsle yaşayacağı dönem" olarak tanımladığı 2. aşamaya geçiliyor. Ülkede yarın inşaat sektörü iş başı yapacak...

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Koreli inşaat şirketi Halla Group Türkiye'ye yatırım yapacak! 

Güney Koreli lojistik, otomotiv ve inşaat şirketi Halla Group, yakın dönemde Türkiye'de lojistik, inşaat gibi alanlarda da yatırım yapmayı planlıyor. 

TAB Gıda'nın Adana'daki gayrimenkulünün inşaatı Adakur İnşaat'ın!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO'nun portföyünde bulunan Burger King olarak işletilmesi için kiraya verilen gayrimenkulün kaba inşaatı yapacak şirket seçildi. 

Türk IC İçtaş İnşaat ile İtalyan Astaldi, Rusya'da tramvay yolu yapacak!

IC İçtaş İnşaat ve İtalyan Astaldi konsorsiyumu ile St. Petersburg arasında tramvay yolu inşaatı için protokol imzalaması yapıldı. 

Pasifik İnşaat Ankara'da yüzde 25 daha az inşaat yapacak!

Pasifik İnşaat, Merkez Ankara'da proje değişikliğine gitti. Firma, toplam hasılat büyüklüğü 4.2 milyar lira olan karma yapıda 17 blok inşa edilecek..

Başakşehir'in belediye binasını 34.8 milyona Aydur İnşaat yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı...

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Demir İnşaat 2023'e kadar 15 yeni proje yapacak!

Demir İnşaat hem enerji hem de inşaat sektöründe yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Demir, 2023 yılına kadar en az 15 yeni proje yapacak. 

fikirtepede inşaat yapacak firmalar hangileri Haberi

fikirtepede inşaat yapacak firmalar hangileri


Fikirtepe’de kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkım ve temel atma töreni, 3 Mart 2014 Pazartesi günü Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla Kadıköy Salı Pazarı’nda gerçekleştirildi ve Fikirtepe projesi start aldı.
Emlakkulisi.com olarak Fikirtepe Mahallesi'ni mercek altına aldık; projenin taraflarıyla konuştuk. İlk durağımız, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü oldu.


Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü


Fikirtepe'de yapı ruhsatı alan ve sırada bekleyen firmalar!
Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesi Yıldırım Sokak Numara 62 adresinde bulunan T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Anadolu Yakası Hizmet Birimi'nin irtibat numaraları değişti. İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Fikirtepe'deki hizmet birimi, yani Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yetkililerinden aldığımız bilgilere göre;
Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında dört firma, birer ada için yapı ruhsatı aldı. Bunlar; Anka Yapı, Emay...