01 / 07 / 2024

Fikirtepede metrekare satışları başladı

Fikirtepede metrekare satışları başladı

Metrekare fiyatlarının 3 yıl içerisinde 3 binden 8 bin liraya yükseldiği Fikirtepe'deki konut sahipleri kentsel dönüşüm gecikince satış için yeni bir yol buldu. Hak sahipleri nakde sıkıştıklarında ihtiyaçları oranında metrekarelik satışlara imza atıyor.

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Newline projesinde satışlar başladı! Yüzde 50'sini peşin, kalanını 12 ay vadeyle ödeme imkanı! 

Newline projesinde konut satışları başladı. Projede net 180 metrekare alana sahip 4+1 konutlar yer alıyor. Peki Newline projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Bursa DownTown'da satışlar hızlandı!

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen DownTown projesinde konut satışları hızlandı. Toplam 100 bin metrekare alanda yükselen proje Bursa'da inşa ediliyor.

Aletha Moonpark Çekmeköy'de satışlar başladı!

Aletha Moonpark Çekmeköy projesinde satışlar başladı. Aletha Moonpark'ta metrekare birim fiyatı 4 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Ferko Line dükkan satışları!

Ferko Line dükkan satışlarında metrekare birim fiyatı 9 bin dolar ila 12 bin dolar arasında değişiyor...

Sur Yapı Koşuyolu satışları 30 Kasım'da başlıyor!

Sur Yapı Koşuyolu satışları 30 Kasım'da başlıyor. Sur Yapı Koşuyolu projesinde metrekare birim fiyatı 18 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Ondörtüç Pendik'te ön satışlar devam ediyor!

Pendik'te 50 bin metrekare inşaat alanına sahip Ondörtüç Pendik Evleri'nde ön satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor..

Maritza Loft Sarıyer'de satışlar başladı!

Meriç İnşaat tarafından Sarıyer'de projelendirilen ve inşaatların hızla devam ettiği Maritza Loft Sarıyer projesinde satışlar başladı. Proje 20 bin metrekare arsa içinde 22 blok ve 250 konuttan oluşuyor.

Siyahkalem Köy 2.etap satışları başladı! Metrekaresi 8 bin TL!

Siyahkalem İnşaat'ın hayata geçirdiği Köy projesinin 2. etabında satışlar başladı. Köy 2. etap projesinde 214 ünite çarşı alanı yer alıyor. Projenin tamamı 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından meydana geliyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Fikirtepede metrekare satışları başladı Haberi

Fikirtepede metrekare satışları başladı

Metrekare fiyatlarının 3 yıl içerisinde 3 binden 8 bin liraya yükseldiği Fikirtepe'deki konut sahipleri kentsel dönüşüm gecikince satış için yeni bir yol buldu. Hak sahipleri nakde sıkıştıklarında ihtiyaçları oranında 2-3 metrekarelik küçük satışlara imza atıyor.


İstanbul'un en ünlü kentsel dönüşüm bölgesi olarak öne çıkan ancak çeşitli olumsuzluklar nedeniyle bir türlü yapıların yükselemediği Fikirtepe'de nakite sıkışan yer sahipleri, 3 yılda fiyatların ikiye katlayarak prim yapan bölgede 2 metrekareden başlayan büyüklükteki haklarını yatırımcılara satmaya başladılar.


Buna göre bölgede dönüşüm işlerinin başladığı yaklaşık 3 yıl önce metrekare fiyatı 3 bin lira iken 8 bin liraya kadar çıkması yer sahiplerini ihtiyaçları oranında satış yapmaya itti. Kendi adalarında yapım işleri başlamadan tamamını satmaya yanaşmayan yer sahipleri arasından 2 ile 10 metrekare arasında satış yapanların sayısı hayli...