16 / 05 / 2024

Fikret Akbıyık

Fikret Akbıyık

Kulvar Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fikret Akbıyık, Osman Civan, Ali Asker Şanlı tarafından 4 milyon 123 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te  5 milyon 550 TL sermaye bedeli ile Deniz Muslubaş tarafından kuruldu.

Bodrum'da kaçak inşa edilen villa yıkıldı!

Bodrum'un Akbük koyunda kaçak inşa edilen milyon liralık villanın yıkımı gerçekleşti. 

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Akbük kıyısındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Aydın'ın Didim ilçesinin tatil beldesi Akbük bölgesinde, kıyılarda bulunan kaçak yapı ve eklentiler, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Akbük Koyu'ndaki 10 projede yıkım başladı!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nde bulunan dünyaca ünlü Akbük Koyu'nda, imara aykırı bölümleri tespit edilip kaldırılması istenen kafe ve konutların olduğu 10 projede yıkım çalışmalarına başlandı.

Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Menteşe Belediyesi, Akbük Koyu'nda yer alan ve idari yargı süreci tamamlanan kaçak yapıların yıkım çalışmalarına başladı...

Exergien Enerji Danışmanlık Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Exergien Enerji Danışmanlık Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özgenç, Fikret Akbıyık, Mehmet Kömcü, Mustafa Akbıyık ve Zekai Akbıyık ortaklığında kuruldu.

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbıyık, Fikret Akbıyık, Ali İhsan Akbıyık, Zeki Akbıyık ve Sedat Akbıyık ortaklığında kuruldu. 

Süleyman Akbıyık: Ev yapmak kolay, satmak zor!

Kepez'de daire fiyatlarının yüzde 30 zamlandığını duyuran Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, "Kepez'de ev satış krizi yaşanıyor. Yapmak kolay satmak zor" dedi

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Deniz Muslu baş, Yıldız Biçer ve Ali Muslubaş imzasıyla kuruldu.

Belek Sun Zeynep Otel yıkılacak mı?

Öztürk Şirketler Grubu, geçen yıl Belek'teki Sun Zeynep Otel'i 75 milyon Euro'ya satın almıştı. Fikret öztürk, satın aldıkları oteli yıkıp yeni bir otel yapacaklarını söylemişti. Öztürk bu karardan vazgeçtiklerini açıkladı.

Fikret Akbıyık Haberi

Fikret Akbıyık

Kulvar Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fikret Akbıyık, Osman Civan, Ali Asker Şanlı tarafından 4 milyon 123 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Kulvar Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-      İnşaat: İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar,köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton,  asfalt,karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, Pazar,işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...