15 / 05 / 2024

Fikret Karasu

Fikret Karasu

Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Karasu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Karasu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Melen hattının Karasu’daki bölümünde patlama meydana geldi!

İstanbul ’ un su ihtiyacını karşılayan kaynaklardan Melen hattının Karasu ’ daki bölümünde meydana gelen patlama nedeniyle su akışı kesilirken, evleri ve ahırları su bastı...

Reysaş GYO Karasu'daki deposunu Çelik Kardeşler Petrol'e sattı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Karasu'daki deposunu Çelik Kardeşler Petrol'e sattı.

Fikret Orman: Statların tapusunu isteyeceğiz!

Gazetelerin ekonomi servisi yöneticileriyle bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Sayın Aziz Yıldırım'la birlikte Ankara'ya gidip, statların tapusunu istediğimizi söyleyeceğiz. Parası da neyse ödeyeceğiz" dedi...

Karasu Limanı Sakarya'yı canlandıracak!

Türkiye'nin en fazla ihracat yapan 8'inci kenti Sakarya, Karasu Limanı inşaatı ve Arifiye-Karasu demiryolu hattının tamamlanması ile birlikte Doğu Marmara'nın cazibe merkezi haline gelecek.

Mahmut Kösemusul: Karasu Limanı'ndan ilk ihracat 2016'da gerçekleştirilecek!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, Karasu Limanı'nın yer tesliminin yapıldığını belirterek, limandan 2016'da ilk ihracatın gerçekleştirileceğini söyledi.

Sakarya, Karasu Limanı'yla ihracat atağını sürdürecek!

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hiidaverdi Ağım "yapişlet-devret" modeliyle ihale edilen Karasu Limanı'nın Samsun ve Mersin'den sonra Türkiye'nin üçüncü, Karadeniz'in de ikinci büyük limanı olacağını söyledi...

Sakarya, Karasu Limanı'yla atağa geçecek!

Türkiye 'nin en fazla ihracat yapan 8 'inci kenti olan Sakarya, Karasu Limanı inşaatı ve Arifiye-Karasu demiryolu hattının tamamlanmasıyla Doğu Marmara'nın cazibe merkezi haline gelecek.

Karasu Limanı cazibe merkezi haline gelecek!

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hiidaverdi Ağım "yapişlet-devret" modeliyle ihale edilen Karasu Limanı'nın Samsun ve Mersin'den sonra Türkiye'nin üçüncü, Karadeniz'in de ikinci büyük limanı olacağını söyledi.

Karasu Limanı'nda yer teslimi için imzalar atıldı!

Karasu Limanı'nda yer teslimi için imzalar atıldı. Karasu Hükümet Konağı'nda düzenlenen törende konuşan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, anlaşmayla liman alanını kullanma hakkının yüklenici firmaya devredildiğini söyledi.

Karasu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor!

Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor.

Karasu Limanı'nda yer teslimi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca "yap-işlet-devret" modeliyle ihale edilen Karasu Limanı inşaatında yer teslimi düzenlenen törenle yapıldı. Hüseyin Avni Coş, liman alanını kullanma hakkının yüklenici firmaya devredildiğini söyledi.

Karasu Limanı'nda yer teslimi için imzalar atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca "yap-işlet-devret" modeliyle ihale edilen Karasu Limanı inşaatında yer teslimi düzenlenen törenle yapıldı. Anlaşmayla liman alanını kullanma hakkının yüklenici firmaya devredildiği bildirildi.

Fikret Karasu Haberi

Fikret Karasu


Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Karasu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,  depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,  kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,  mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,  satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde  parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa  hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...