18 / 05 / 2024

Fikret Macit

Fikret Macit

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fikret Macit, Istranca Dağları'nda 17 mağaranın tespit edildiğini bildirdi. Macit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklareli'de deniz ve doğa turizmini geliştirmek için çalıştıklarını söyledi.

CHP’li Fikret Şahin’den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla birlikte yeniden gündeme geldi. CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin de yaptığı açıklamada şehir hastanelerine karşı olmadıklarını belirtti.

Fikret Şahin: Şehir hastanelerine kira ve hizmet bedeli ödemekten vazgeçin!

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Meclis'te düzenlediği toplantıda şehir hastanelerinin maliyetleri ile kira ve hizmet bedellerine ilişkin açıklamalarda bulundu...

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Mermeriş'in acı günü! Fikret Yetilmezsoy vefat etti!

Mermeriş Ticaret Türk Anonim Şirketi çalışanı Fikret Yetilmesoy vefat etti. Mermeriş A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

'Fikret Orman, Fulya'daki otoparkı el altından kiraya verdi' iddiası!

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde bulunan ve günlük cirosu 35 bin ile 40 bin lira arasında değişen 2500 araç kapasiteli otoparkı, ihalesiz bir şekilde aylığı sadece 30 bin liradan 15 yıllığına kiraya verdiği iddia ediliyor. 

Macit Haldız kimdir?

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız kimdir? Macit Haldız bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Macit Haldız'dan yeni şirket!

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, gayrimenkul sektöründe yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Macit Haldız bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Macit Haldız: Önceliğimiz ekonomik istikrarın devam etmesi!

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, "Bizim öncelikli temennimiz ekonomik istikrarın devam etmesidir. Bu süreçten dolayı çok mutluyum. Şirketlerimiz ile büyümeye devam ediyoruz fakat bu başarı bizim değil Türkiye'mizin başarısıdır" dedi.

Fikret Orman: Altyapı tesisleri için yatırımlarımız sürüyor!

Altyapı tesislerinin devam ettiğini söyleyen BJK Başkanı Fikret Orman, "Sezon bitince yatırımlara başlayacağız. Ümraniye'ye 10 milyon lira gibi bir yatırım yapacağız. Futbol akademisi haline gelecek. " dedi.

Fikret Orman'ın Grand Focus Otel'i Varlık Fonu'na devredildi!

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Türkiye'nin önemli firmaların hisselerinin devredildiği Varlık Fonu'na Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'a ait Grand Focus Otel'in de devredildiği ortaya çıktı.

Fikret Kuşkan'a eski eşten mal varlığı davası!

Eski eşten Fikret Kuşkan'a bir dava dahaEski eşi Fikret Kuşkan’a nafakasının artırılması ve çocuğuyla görüşme günlerinin sınırlandırılması talebiyle iki ayrı dava açan Bahar Kerimoğlu, yine mahkeme yolunda. Kerimoğlu, Kuşkan’ın tüm mal varlığına tedbir konulmasını istiyor.

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.

Fikret Macit Haberi

Fikret Macit


Kırklareli Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fikret Macit, Istranca Dağları'nda 17 mağaranın tespit edildiğini, 5'inin turizme açılabilecek nitelikle olduğunu bildirdi.


Macit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklareli'de deniz ve doğa turizmini geliştirmek için çalıştıklarını söyledi.


Maden Tetkik Araştırma Enstitüsü ekiplerince Istranca Dağları'nda yapılan sismografik çalışmaların tamamlandığını belirten Macit, 17 mağara tespit edildiğini ifade etti.


Istranca Dağları'nın altında uzunlukları bilinmeyen onlarca mağara galerilerinin bulunduğunu vurgulayan Macit, "Girişleri bulunamayan ve uzunlukları bilinmeyen muazzam galeriler, su havuzları ve göletlerin olduğunu biliyoruz. Istranca Dağları'nda yapılan araştırmalarda 17 mağara tespit edildi. Yapılan teknik çalışmalara göre 5'i turizme açılabilecek nitelikte. Tespit edilen mağaralar ile ilgili araştırmalarımız sürüyor" diye konuştu.


Bölgenin geçim kaynağı olan turizmi canlandırmak istediklerini anlatan Macit, şöyle devam etti:


"Istrancalar doğa turizmi açısından son derece önemli bir bölge. Kırklareli’de...