29 / 04 / 2024

Fikret Orman yatırım

Fikret Orman yatırım

Başkan Fikret Orman, gelirleri arttırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Orman: “Büyüyüp güçlenirken, tesisleşiyor ve borçlarımızı yapılandırıyoruz. Bu şekilde devam edip, gelirlerimizi 350-400 milyon dolar seviyesine çıkaracağız.” dedi.

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Fikret Öztürk, Ufuk Öztürk ve Filiz Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Şeker ve Muhammed Akpınar tarafından kuruldu.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

134 yatırım için 92 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından, kırsal turizm alanında 187 milyon liralık yatırım yapılacağını açıkladı.

Trabzon'a 15 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 15 milyon lira tutarındaki 9 adet yatırım müjdesi ile Trabzon’a geliyor.

14 yılda 148 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 21 Kasım’a kadar 375 dev tesisin açılışını gerçekleştireceklerini açıkladı. Eroğlu, 14 yılda toplamda 148 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Artvin'e 134 milyon liralık 21 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin'e ziyarette bulundu. Yatırım ve projelerden bahseden Eroğlu, bölgeye 134 milyon liralık 21 yeni müjdeyle geldiğini belirtti.

Sakarya'ya 14 yılda 16 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da 26 tesisin temelini attı. Akdağ, bölgeye 14 yılda 16 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Konya'da 219 milyon liralık yatırım yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen, "Temel Atma, Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Töreni"nde 219 milyon liralık yatırımın müjdesini verdi.

Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde konuştu. Eroğlu, Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım sözü verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Aydın'a 4 milyarlık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

Fikret Orman yatırım Haberi

Fikret Orman yatırım


“Büyüyüp güçlenirken, tesisleşiyor ve borçlarımızı yapılandırıyoruz. Bu şekilde devam edip, gelirlerimizi 350-400 milyon dolar seviyesine çıkaracağız.”


Siyah-beyazlı kulübün hedefleri hakkında SABAH'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, gelirleri arttırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Nevzat Demir'de 15 yıldır bu kadar köklü bir yenileme çalışması yapılmadığını belirten Orman, şöyle devam etti: "8 milyon TL'lik bir yatırım yaptık. İstiyoruz ki, futbolcularımız 5 yıldızlı otel konforunda dinlensin, tesislerde daha fazla zaman geçirsin. Her şey takımımızın maçlara daha iyi hazırlanması için."


HEPSİ BİR ARADA OLMAK ZORUNDA

"Biz hem büyüyor, hem tesisleşiyor, hem güçleniyor hem de borçlarımızı yapılandırıyoruz. Aynı zamanda şampiyonlukların peşinden koşuyoruz. Bence camiamız ve kamuoyu, bu kadar yatırımın ve sportif başarının aynı anda gerçekleştirilmesinin zorunluluğunu ve önemini kavrıyor. Bu yapıyı, yeni tesislerle ve...