08 / 05 / 2024

Fikret Otyam Müzesine nasıl gidilir

Fikret Otyam Müzesine nasıl gidilir

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam'la bir araya geldi. Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı..

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

4f Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4f Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Dağdagül tarafından kuruldu.

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu.

Asdem Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdem Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Demirkol ve Mustafa Cem Aslan ortaklığında kuruldu.

Fi Yapı'dan ev alanlara müjde! Fikret İnan'dan son dakika açıklaması geldi!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Yapı'dan konut alanlar için bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Fikret İnan'ın o açıklaması...

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te Fikret Karakoç ve Pouya Harırı Rahımı ortaklığında kuruldu.

Fikret İnan'dan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlara müjde!

Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan 4 Nisan tarihinde iş başı yapacaklarını söyledi.

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Fikret Öztürk, Ufuk Öztürk ve Filiz Öztürk ortaklığında kuruldu.

Bilden Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilden Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş ve Özgür Durmuş ortaklığında kuruldu.

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Taşçı tarafından kuruldu.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Şehir hastanelerinin sözleşmelerinde müteahhit hakları korunuyor!

Şehir hastanelerinin sözleşmelerinde bulunan mücbir sebep maddesiyle müteahhitlerin sahip olduğu hakların korunduğuna dikkat çekildi. CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeşilçam'ın ünlü konağı müze oluyor!

Kibar Feyzo gibi Yeşilçam'ın birçok filmine sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak için karar verildi. Konak restore edilerek sinema müzesine çevrilecek. 

Fikret Otyam Müzesine nasıl gidilir Haberi

Fikret Otyam Müzesine nasıl gidilir

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam'la bir araya geldi. Teknik konularla ilgili olarak da müzeye dönüştürülmesi planlanan öğretmenevi binasının, depreme dayanıklılık testleriyle birlikte, güçlendirilme işlemlerinin de bir an önce yapılacağı kaydedildi. Ayrıca müzenin fonksiyonel bir yapı olacağına, gençlerin ilgisi ve dinamizmiyle ayakta duracağına dikkat çekildi. 



"POZİTİF ENERJİ VERECEK" 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, müze ile ilgili gerekli tüm desteğin sağlanacağını kaydederek, "Onun dışında asıl kararı mimar ve mühendis arkadaşlarımızla ve Otyam ailesi verecek" diye konuştu. Kılıç ayrıca, "Fikret Otyam Müzesi'ni kalıcı güzel bir mekân yapacağız. Uzun vadede bu müzeyi daha da büyüterek, büyük bir galeri salonu açabiliriz. Kısa vadede ise Fikret Otyam'ın dediği gibi girdiğinizde pozitif enerji alabildiğiniz, ziyaretçilerin...